Mondo News

Planul secret al lui Liviu Dragnea care are la bază renunțarea Guvernului la paza SPP

Miercuri, 31 Ianuarie 2018 10:03
Scris de: Vlad Economu
Planul secret al lui Liviu Dragnea care are la bază renunțarea Guvernului la paza SPP

Traian Băsescu a dezvăluit care este planul secret al lui Liviu Dragnea. Planul care a avut la bază renunțarea la serviciile de pază furnizate de SPP membrilor Guvernului.

Conform fostului președinte al României, Dragnea vrea ca prin eliminarea SPP să știe tot ce fac miniștrii, unde se duc, cu cine se întâlnesc, ce vorbesc. Marți, la doar o zi de la depunerea jurământului, premierul Dăncilă a fost sub protecția celor din MAI.

”Prostie mai mare ca asta n-am văzut. Nu știu ce unitate de jandarmi își asumă să îi protejeze pe miniștri sau pe premier. Protecția nu înseamnă doar aghiotantul pe care îl ai lângă tine. SPP e singura instituție abilitată să facă așa ceva. Restul, niște amatori. SPP oferă protecție celor de la ONU.

Dragnea a vrut să știe pe unde este prim-ministrul, pe unde sunt miniștrii, că se întâlneau fără să-i spună. L-a întrebat probabil pe Pahonțu și el n-a vrut să-i spună. Asta a generat nervozitatea excesivă a lui Dragnea. El crede că poate folosi structurile independente de Guvern în interesul nevoii sale de informație. Dragnea e psihopat! Crede că mereu îl lucrează cineva.

De aici i se trage părerea că Pahonțu îl lucrează, că n-a vrut să-i spună unde sunt miniștrii. Dar cei de la SPP semnează că nu divulgă secrete. SPP are o structură cu care culege informații.

Ofițerii SPP nu fac rapoarte despre ce fac demnitarii, ei spun doar dacă au fost incidente, în rest scriu că au ajuns dintr-un punct în altul. Eu, de a doua zi după ce am plecat de la Cotroceni, am încercat să sun la Pahonțu și nu mi-a mai răspuns.”, a spus Traian Băsescu pentru B1 TV.

Sursa foto: realitatea


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

simona halep. vacanta, planuri, accidentare Simona Halep a anunțat ce planuri are în viitorul apropiat: O să-mi iau o vacanţă mai lungă


alina vidican, cristi borcea, mesaj arogant Alina Vidican i-a transmis un mesaj arogant lui Cristi Borcea: Dacă vrei să-ți vezi copiii….


banane, boala tropicala, disparitie, boala panama Adio banane? Specialiștii fac eforturi disperate pentru a le salva


Selma blair, scleroza multipla, actrita, boala incurabila Selma Blair a anunțat că suferă de o afecțiune incurabilă