Mondo News

Planta care tratează cancerul în 40 de zile! Secretul păstrat cu sfinţenie de chinezi sute de ani

Miercuri, 11 Iulie 2018 16:21
Scris de: Vlad Economu
Planta care tratează cancerul în 40 de zile! Secretul păstrat cu sfinţenie de chinezi sute de ani

Specialiștii Centrului de Cancer din cadrul Universității Minnesota au testat compușii plantei pe diferite tumori canceroase. Spre uimirea tuturor, după 40 de zile, celulele canceroase au dispărut.

Lei gong teng este o plantă folosită în medicina chinezească de sute de ani pentru tratarea artritei reumatoide. Cunoscută sub numele popular de ”tunetul din vița de vie a lui Dumnezeu”, sau lei teng gong, plantă este originară din China și, pe lângă multe alte afecțiuni, poate să vindece orice tip de cancer în doar 40 de zile.

Specialiștii Centrului de Cancer din cadrul Universității Minnesota au testat compușii plantei pe diferite tumori canceroase. Spre uimirea tuturor, după 40 de zile, orice urmă a cancerului dispăruse. Studiul a fost publicat în Science Translational Medicine și i-a uimit pe toți oamenii de știință pentru proprietățile curative de care da dovadă lei teng gong. Principala substanță care combate celulele canceroase este triptolide, despre care se știa că poate să vindece cancerul.

Această plantă este un miracol și, dacă cercetările vor continua în acest sens, peste câțiva ani, lupta pe care o duce medicina cu cancerul va lua sfârșit. Nu trebuie să uităm că, în trecut, au mai fost descoperite și alte plante care pot vindecă cancerul, precum ghimbirul sau tumernicul, dar companiile farmaceutice au respins cu desăvârșire aceste realități.

Sursa foto: descoperă


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 23 iulie 2018, horoscop luni, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 23 iulie 2018. Taurii au parte de discuții aprinse, iar Balanțele au diferite cheltuieli


printul george, aniversare, cinci ani, casa regala, marea britanie Prințul George a împlinit azi cinci ani. Fotografia publicată de familia regală britanică


tanara violata, haryana, india, pensiune, drogata, 40 de barbati Șocant! Drogată și violată de 40 bărbați timp de 4 zile într-o pensiune!


tara leigh calico, mister nedezlegat, disparitie, new mexico, fotografie Povestea înfiorătoare din spatele acestei fotografii. Misterul, nedezlegat de 29 de ani!