Mondo News

Planta care tratează cancerul în 40 de zile! Secretul păstrat cu sfinţenie de chinezi sute de ani

Miercuri, 11 Iulie 2018 16:21
Scris de: Vlad Economu
Planta care tratează cancerul în 40 de zile! Secretul păstrat cu sfinţenie de chinezi sute de ani

Specialiștii Centrului de Cancer din cadrul Universității Minnesota au testat compușii plantei pe diferite tumori canceroase. Spre uimirea tuturor, după 40 de zile, celulele canceroase au dispărut.

Lei gong teng este o plantă folosită în medicina chinezească de sute de ani pentru tratarea artritei reumatoide. Cunoscută sub numele popular de ”tunetul din vița de vie a lui Dumnezeu”, sau lei teng gong, plantă este originară din China și, pe lângă multe alte afecțiuni, poate să vindece orice tip de cancer în doar 40 de zile.

Specialiștii Centrului de Cancer din cadrul Universității Minnesota au testat compușii plantei pe diferite tumori canceroase. Spre uimirea tuturor, după 40 de zile, orice urmă a cancerului dispăruse. Studiul a fost publicat în Science Translational Medicine și i-a uimit pe toți oamenii de știință pentru proprietățile curative de care da dovadă lei teng gong. Principala substanță care combate celulele canceroase este triptolide, despre care se știa că poate să vindece cancerul.

Această plantă este un miracol și, dacă cercetările vor continua în acest sens, peste câțiva ani, lupta pe care o duce medicina cu cancerul va lua sfârșit. Nu trebuie să uităm că, în trecut, au mai fost descoperite și alte plante care pot vindecă cancerul, precum ghimbirul sau tumernicul, dar companiile farmaceutice au respins cu desăvârșire aceste realități.

Sursa foto: descoperă


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

model victorias secret, judecata, hotel lux, gandaci Un model Victoria’s Secret dă în judecată un hotel de lux. Este cumplit ce i s-a întâmplat într-o noapte


franta, fata ascunsa, furtuni, satelit, cercetare, taranis Franța: Satelitul Taranis va studia ”faţa ascunsă” a furtunilor!


richard gere, tata, copil, sarcina, alejandra silva Richard Gere va deveni tată la 69 de ani


coca cola, canabis, bautura Coca Cola poartă discuții pentru lansarea unor băuturi care să conțină canabis