Mondo News

Pitești. Modul șocant în care polițistul criminal și-a ucis copilul

, 04 Noiembrie 2018 14:12
Scris de: Vlad Economu
Pitești. Modul șocant în care polițistul criminal și-a ucis copilul

Detalii şocante ies la iveală în cazul poliţistului din Argeş care şi-a împuşcat copilul de trei ani şi apoi s-a sinucis, informează Mediafax.

Băiatul dormea când tatăl său i-a pus o pernă pe cap, apoi l-a împuşcat, micuţul fiind găsit într-un sac de dormit. Anchetatorii iau în calcul gelozia drept o posibilă justificare a ceea ce a făcut poliţistul de la crimă organizată.

Citește și: PITEȘTI. CINE ESTE POLIȚISTUL CARE ȘI-A OMORÂT COPILUL DE TREI ANI, APOI S-A SINUCIS

Săptămâna trecută abia ce divorţase la un notar şi trăia cu impresia că soţia şi-a găsit un iubit, tot poliţist. Mai mult, se pare că cea care a cerut divorţul este chiar femeia.

Polițiștii au reconstituit ultimele ore din viața polițistului din Pitești, care s-a sinucis după ce și-a omorât copilul. Dimineața, acesta s-a plimbat cu cel mic prin parc, iar la prânz, un telefon ar fi declanșat toată nebunia. În jurul orei 12.00, mama a sunat și a spus că va veni în câteva ore să își ia copilul.

La 14.30, soția de care tocmai divorțase cerea ajutorul pompierilor pentru deblocarea ușii. Medicii legiști au terminat necropsiile, au fost recoltate și probele toxicologie, dar rezultatele vor veni în aproximativ trei săptămâni.

Anchetatorii vor să afle și dacă a avut o misiune vineri seara, pentru care, spune el, a avut nevoie de armă.

Sursa foto: Antena 3


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

facebook, parole stocate, servere interne, scandal Facebook recunoaște! A stocat sute de milioane de parole fără să le cripteze, pe servere interne


will-smith-abstinenta-alcool Motivul pentru care Will Smith nu a băut alcool timp de zece ani


catalin scarlatescu, relatie, chef, sarut, cantareata, maria andria, Cătălin Scărlătescu, surprins sărutându-se cu o cântăreață! Cine este blonda care l-a prins în mreje pe chef


horoscop 23 martie 2019, horoscop sambata, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 23 martie 2019. Vărsătorii vor să-și întemeieze o familie, iar Peștii nu trebuie să creadă tot ce aud