Mondo News

Percheziții la Primăria Sectorului 5. Primarul Daniel Florea a fost chemat de acasă

Vineri, 22 Martie 2019 12:41
Scris de: Vlad Economu
Percheziții la Primăria Sectorului 5. Primarul Daniel Florea a fost chemat de acasă

Investițiile, concertele și afacerile Primăriei Sectorului 5 au ajuns în faza investigației penale. Vineri de dimineață, susțin surse judiciare, ofițeri de poliție au descins la Primăria Sectorului 5,  sub coordonarea procurorilor, ”Primarul Daniel Florea nu era în sediu și a fost chemat de acasă, ca să asiste la percheziționarea și apoi la închiderea biroului său”, scrie Libertatea.

”Pot să confirm că este o acțiune la Primăria Sectorului 5, într-un dosar în care se fac cercetări in rem. Mai multe informații în acest moment nu pot fi date, pentru a nu influența ancheta”, a declarat purtătorul de cuvânt al Parchetului Judecătoriei Sectorului 5, Andreea Ceaușu. Aceasta a precizat că anchetatorii urmează să ridice documente, în cadrul investigației privind faptele pentru care a fost începută cercetarea.
 
Sursa foto: libertatea
 

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

turism, transilvania, presa internationala, colt de rai, superlative, conde nast traveller Transilvania face senzație în presa internațională: Colț de rai, învăluit în frumuseți superlative!


miopie, vedere, oameni, ochelari, aristotel, evul mediu, stiinta, Cum se descurcau oamenii cu probleme de vedere înaintea inventării ochelarilor?


horoscop 22 aprilie 2019, horoscop luni, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 22 aprilie 2019. Vărsătorii au mici conflicte cu șefii, iar Gemenii au multe de făcut


submarin atomic, belgorod, vladimir putin, rusia, lansare, Submarinul sinistru al lui Vladimir Putin. Ar putea șterge un oraș întreg de pe fața pământului! Video