Mondo News

Pepe a fost jefuit în timpul când trăgea de fiare! Unde s-a întâmplat asta

Sambata, 20 Ianuarie 2018 10:50
Scris de: Vlad Economu
Pepe a fost jefuit în timpul când trăgea de fiare! Unde s-a întâmplat asta

Pepe a fost jefuit când trăgea de fiare. Artistul a avut parte de un incident cu adevărat neplăcut în seara zilei de vineri, noteză presa mondenă. Preocupat de fizicul său, Pepe a mers la o sală de sport cunoscută din Voluntari.

După ce a tras serios de fiare, Pepe a mers în vestiar pentru a se pregăti de plecare. Acolo a avut parte de o surpriză pe care nu și-ar fi dorit să o trăiască vreodată: a constatat că-i lipsește portofelul. Personalul sălii de sport a fost imediat alertat, iar Pepe a chemat și Poliția la locul incidentului.

Sursa foto: adevarul


Categorie: Homepage, Life, ultima ora

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 22 februarie 2018, horoscop zilnic, horoscop joi, horoscop azi Horoscop 22 februarie 2018. Ar fi bine să fii echilibrat și să vorbești scurt și la obiect


nostradamus, profetii, cutremure, razboi mondial, anul 2018 Profețiile teribile făcute de Nostradamus pentru anul 2018


smiley, joc dublu, gina pistol, ana baniciu, relatie, fundulet, fost iepuras playboy Smiley a jucat la dublu! Artistul a pendulat între Gina Pistol și celebra “Funduleț”


cristina neagu, salariu urias, csm bucuresti, bani publici, 265.000 euro, gabriela firea, Cristina Neagu are un salariu uriaș! Vedeta de la CSM câștigă mai bine decât vedetele FCSB