Mondo News

PayPal face prima investiție în tehnologia blockchain din spatele criptomonedelor

Luni, 08 Aprilie 2019 15:48
Scris de: Vlad Economu
PayPal face prima investiție în tehnologia blockchain din spatele criptomonedelor

Operatorul american de plăți online PayPal a făcut prima investiție în tehnologia blockchain. PayPal s-a alăturat unei runde de finanțare a Cambridge Blockchain, un start-up care ajută instituțiile financiare și companiile să gestioneze datele sensibile utilizând tehnologia din spatele bitcoin.

Nici PayPal, nici Cambridge Blockchain nu au dezvăluit valoarea investiției, însă potrivit documentelor depuse la Securities and Exchange Commission (SEC) din Statele Unite indică faptul că startup-ul a obținut în total – din luna mai 2018 până în prezent – suma de 10,5 milioane de dolari.

Printre investitori se numără și HCM Capital, fondul de investiții al companiei Foxconn, care produce iPhone-urile pentru Apple, scrie CoinDesk.

“Am făcut o investiție în Cambridge Blockchain deoarece aplică tehnologia blockchain pentru identitate digitală într-un mod de care credem că ar putea beneficia companiile de servicii financiare, inclusiv PayPal. Investiția noastră ne va permite să explorăm tehnologia blockchain”, a explicat un purtător de cuvânt al PayPal, pentru CoinDesk.

Ea a confirmat că aceasta este prima investiție a companiei americane în tehnologia din spatele criptomonedelor. Directorul executiv al Cambridge Blockchain, Matthew Commons, spune că PayPal a fost interesat de startup-ul său de anul trecut. Cambridge Blockchain a fost unul dintre startup-urile acceptate în programul de accelerare a afacerilor “Fintech Europe 2018″, care a fost sponsorizat de PayPal.

Cambridge Blockchain a lucrat cu LuxTrust, o firmă susținută de guvernul luxemburghez și de instituțiile financiare din regiune. PayPal și-a mutat sediul european în Luxemburg și a obținut o licență bancară acolo.


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

ornella mutti, condamnare, rusia, certificat fals, inchisoare, actrita italiana Ornella Muti, condamnată la șase luni de închisoare. Motivul este de-a dreptul inedit


groenlanda, alerta, calota glaciara, topire accelerata, gheata Groenlanda. 2 miliarde de tone de gheață s-au topit în numai o săptămână


horoscop 17 iunie 2019, horoscop azi, horoscop luni, horoscop zilnic Horoscop 17 iunie 2019. Racii au multă treabă la serviciu, iar Leii sunt puși pe șotii


bella thorne, poze nud, hacker, santaj O actriță americană a postat singură pozele nud cu care era șantajată: ”Du-te dracului, cu toată puterea pe care crezi că o ai asupra mea!”