Mondo News

Papa Francisc a primit un cadou made in România! Galerie foto în articol

Joi, 28 Noiembrie 2019 14:25
Scris de: Vlad Economu
Papa Francisc a primit un cadou made in România! Galerie foto în articol

Grupul Renault i-a oferit cadou Papei Francisc o mașină Dacia Duster cu o gardă la sol cu 30 de milimetri mai joasă și o banchetă spate mult mai confortabilă, adaptată pentru nevoile de mobilitate ale Suveranului Pontif.

Papa Francisc a primit în această săptămână un cadou inedit din partea Grupului Renault: un Dacia Duster 4×4 special adaptat pentru nevoile de mobilitate ale Suveranului Pontif.

papa-francisc-dacia-duster

Mașina i-a fost înmânată Papei Francisc chiar de Christophe Dridi, director general Groupe Renault România și președinte director general Automobile Dacia SA, scrie automarket.ro.

Cu o lungime de 4.34 metri și o lățime de 1.8 metri, mașina are la bază versiunea de serie a lui Duster și a fost vopsită în alb, în timp ce interiorul este bej. Noul “Papamobil” a fost modificat de Departamentul de Prototipur și echipa de Adaptări Speciale de la Dacia, care a colaborat la acest proiect cu carosierul Romturingia.

dcpf

Astfel, mașina beneficiază de un pavilion cu deschidere amplă, suprastructură vitrată amovibilă, gardă la sol cu 30 mm mai joasă față de cea a modelului standard pentru a ușura accesul la bord și alte elemente de susținere atât la interior, cât și la exterior. În plus, mașina este echipată cu 5 locuri, iar bancheta din spate este foarte confortabilă.

“Prin această donație făcută Sanctității Sale, Grupul Renault își reînnoiește angajamentul puternic și continuu de a plasa Omul în centrul priorităților sale”, a precizat Xavier Martinet, director general al Grupului Renault pentru piața din Italia, care a participat de asemenea la evenimentul de predare a mașinii Suveranului Pontif.

Sursa foto: automarket


Categorie: Auto, Homepage, ultima ora

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

pandemie, coronavirus, covid-19, analiza, scenarii, bbc, Când s-ar putea termina pandemia de coronavirus. Trei scenarii analizate de BBC


dana budeanu, criza de nervi, acuzatii, medici, coronavirus, pandemie Dana Budeanu, criză de nervi pe facebook: ”Băi nenorocițiloooor! Știu tot ce se întâmplă criminalilor!”


Coronavirus, plamani, video, SARS-CoV-2, covid-19, pacient, infectie, inflamatie Primul video care arată ce se întâmplă mai exact în plămânii unui pacient bolnav de COVID-19. Video


ora de vara 2020, 29 martie 2020, romania, ceasuri, ora inapoi Ora de Vară 2020. În această noapte dăm ceasurile înainte şi dormim o oră mai puţin