Mondo News

Ordonanța de urgență de modificare a Codului Fiscal, publicată în Monitorul Oficial

Vineri, 10 Noiembrie 2017 18:46
Scris de: Vlad Economu
Ordonanța de urgență de modificare a Codului Fiscal, publicată în Monitorul Oficial

Ordonanța de urgență prin care Guvernul Tudose a modificat Codul Fiscal a fost publicată, vineri, în Monitorul Oficial, intrând în vigoareActul normativ adoptat miercuri de Guvern a fost publicat în Monitorul Oficial nr. 885 de vineri, 10 noiembrie.

PNL a anunțat că a două zi după publicare va solicita Avocatului Poporului să sesizeze Curtea Constituțională. Liberalii apreciază că ordonanța de urgență încalcă prevederi ale Constituției. O opinie similară au exprimat și liderii de sindicat.

Executivul nu a ținut cont de reacțiile negative

In ciuda criticilor venite dinspre mediul de afaceri, sindicate, patronate, experți sau Administrația Prezidențială, Guvernul a adoptat ordonanță de urgență. Astfel se aduc modificări importante Codului Fiscal, contribuțiile fiind trecute de la angajator la angajat, iar procentul de plata către Pilonul ÎI de pensii se reduce de la 5,1% la 3,75%.

Ordonanța de urgență primise anterior avize negative de la Consiliul Economic și Social și de la Consiliul Legislativ. Zeci de mii de oameni au ieșit în stradă pentru a protesta față de “revoluția fiscală” asumată de Guvernul Tudose. Executivul nu s-a lăsat impresionat, dând vina pe companiile multinaționale, care ar sprijini mitingurile din interes propriu.

Sursa foto: realitatea


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 22 februarie 2018, horoscop zilnic, horoscop joi, horoscop azi Horoscop 22 februarie 2018. Ar fi bine să fii echilibrat și să vorbești scurt și la obiect


nostradamus, profetii, cutremure, razboi mondial, anul 2018 Profețiile teribile făcute de Nostradamus pentru anul 2018


smiley, joc dublu, gina pistol, ana baniciu, relatie, fundulet, fost iepuras playboy Smiley a jucat la dublu! Artistul a pendulat între Gina Pistol și celebra “Funduleț”


cristina neagu, salariu urias, csm bucuresti, bani publici, 265.000 euro, gabriela firea, Cristina Neagu are un salariu uriaș! Vedeta de la CSM câștigă mai bine decât vedetele FCSB