Mondo News

Oradea. Un băiat de 15 ani, băut, a furat o mașină și a intrat într-un polițist

Vineri, 11 Octombrie 2019 14:01
Scris de: Vlad Economu
Oradea. Un băiat de 15 ani, băut, a furat o mașină și a intrat într-un polițist

Un poliţist de 30 de ani din Oradea a fost rănit grav în noaptea de joi spre vineri, după ce a fost lovit de o maşină furată.  Șoferul era un un băiat băut de 15 ani.

Potrivit Poliției Bihor, în noaptea de joi spre vineri un tânăr de 15 ani din comuna Oșorhei a condus o mașină, cel mai probabil furată, iar pe o stradă din Oradea, încercând să scape de filtrul instituit în trafic de polițiștii bihoreni, a lovit un polițist aflat în misiune, iar apoi a lovit frontal un parapet.

În urma testării tânărului de 15 ani cu aparatul etilotest, s-a constatat că acesta prezenta o concentrație alcoolică de 0,35 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acestuia i-au fost recoltate probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei, scrie bihon.ro.

În urma accidentului, polițistul orădean, de 30 de ani, a suferit multiple leziuni, pentru îngrijirea cărora a fost internat în spital.

Sursa foto: bihon.ro


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

bilel omrani, atacant, cfr cluj, refuz, naturalizare, nationala romaniei, algeria Planul lui Mirel Rădoi, dat peste cap! Un fotbalist străin refuză să joace pentru naționala României


antena 1, show, insula iubirii, emisiune concurs, love island Antena 1 pregătește un nou super show! Noua emisiune care vă va ține cu sufletul la gură


dan puric, gigi becali, admiratie, puscarie, acte caritate Dan Puric este fascinat de Gigi Becali: ”Este un om admirabil!”


rusia, moscova, batmobil, replica, video Rusia. Poliția din Moscova a ridicat din centrul orașului un Batmobil! Video