Mondo News

Oradea. Un băiat de 15 ani, băut, a furat o mașină și a intrat într-un polițist

Vineri, 11 Octombrie 2019 14:01
Scris de: Vlad Economu
Oradea. Un băiat de 15 ani, băut, a furat o mașină și a intrat într-un polițist

Un poliţist de 30 de ani din Oradea a fost rănit grav în noaptea de joi spre vineri, după ce a fost lovit de o maşină furată.  Șoferul era un un băiat băut de 15 ani.

Potrivit Poliției Bihor, în noaptea de joi spre vineri un tânăr de 15 ani din comuna Oșorhei a condus o mașină, cel mai probabil furată, iar pe o stradă din Oradea, încercând să scape de filtrul instituit în trafic de polițiștii bihoreni, a lovit un polițist aflat în misiune, iar apoi a lovit frontal un parapet.

În urma testării tânărului de 15 ani cu aparatul etilotest, s-a constatat că acesta prezenta o concentrație alcoolică de 0,35 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acestuia i-au fost recoltate probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei, scrie bihon.ro.

În urma accidentului, polițistul orădean, de 30 de ani, a suferit multiple leziuni, pentru îngrijirea cărora a fost internat în spital.

Sursa foto: bihon.ro


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

mario iorgulescu, acuzatii grave, sevraj, spital elias, dani vicol, accident, vali gutu, unchiul victimei, dumitru dragomir, dreptate, despagubiri, Unchiul victimei lui Mario Iorgulescu face acuzații devastatoare: „Mario era în sevraj și violent cu asistentele! Este o minciună că a fost scos de la aparate în Italia”


horoscop 21 octombrie 2019, horoscop luni, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 21 octombrie 2019. Vărsătorii au multă treabă, iar Leii sunt discreți


mario iorgulescu, procurori, anunt, audiere, accident mortal, videoconferinta Procurorii au luat o primă decizie fermă în privința lui Mario Iorgulescu! Anunțul oamenilor legii


Per Joar Hansen, romania-norvegia, copii, sustinere, arena nationala, preliminarii, euro 2020, excludere, nationala romania Scandal monstru! Se solicită excluderea României din preliminariile pentru Euro 2020!