Mondo News

Opt lucruri foarte tari pe care nu le ştiai despre superstarul Tom Hardy

Miercuri, 14 Noiembrie 2018 12:51
Scris de: Vlad Economu
Opt lucruri foarte tari pe care nu le ştiai despre superstarul Tom Hardy

Tom Hardy este considerat unul dintre cei mai talentaţi actori din generaţia sa. De asemenea, este cunoscut pentru faptul că deseori nu joacă după regulile de la Hollywood. Încă de la debutul său din 2001, actorul originar din Londra a colaborat cu unii dintre cei mai talentaţi producători de film.

Acesta a devenit cunoscut după ce a jucat rolul principal în serialul Taboo, dar şi în urma nominalizării la Oscar pentru rolul său din filmul The Revenant. În prezent, după şase ani de la primul său rol într-un film inspirat din benzile desenate, Tom Hardy interpretează rolul unui jurnalist pe jumătate extraterestru în filmul Venom.

A câştigat un concurs de frumuseţe televizat

Practic, Tom Hardy a debutat pe micile ecrane în 1998 când a participat la un concurs de frumuseţe din cadrul matinalului britanic The Big Breakfast. Printre lucrurile pe care le-a prezentat despre el, Tom Hardy, care pe atunci avea 21 de ani, afirma că îl idolatrizează pe Gary Oldman, îl admira pe Eddie Izzard şi dorea să scrie şi să-şi producă propriul scurtmetraj.  De asemenea, nu îi plăcea fotbalul.

Citește și: VENOM, CU TOM HARDY ÎN ROL PRINCIPAL, A STABILIT UN RECORD DE ÎNCASĂRI LA DEBUTUL ÎN BOX OFFICE-UL NORD-AMERICAN

A debutat în miniseria Camarazi de război

În septembrie 1998, Tom Hardy a primit un rol în miniseria produsă de Steven Spielberg despre Al Doilea Război Mondial, numită Camarazi de război (Band of Brothers, 2001). Atunci când a fost întrebat despre experienţa sa în miniserie, Hardy a declarat: „Camarazi de război a fost primul meu loc de muncă. Nu am avut nicio experinţă anterioară în faţa camerelor, aşadar a fost dificil. Mi-am făcut documentarea, nu că aş fi avut nevoie. Am jucat în două episoade şi am avut 12 replici”.  Pe marile ecrane, Hardy a debutat în 2001 când l-a interpretat pe Twombly în filmul Black Hawk Down.

Michael Fassbender i-a fost coleg de şcoală

În timp ce participa la cursurile Şcolii de teatru din Londra, Tom Hardy s-a împrietenit cu un alt sutdent ce era cu doi ani mai mare decât el, Michael Fassbender. „Era un actor foarte serios”, declara Hardy. „Îmi amintesc că a jucat rolul unui irlandez întors din Primul Răzvoi Mondial ce fusese un adevărat atlet, dar care ajunsese în scaun cu rotile. Chiar şi în timpul pauzelor de masă nu ieşea din personaj. Era unul dintre cei mai buni actori din clasă”, a adăugat Hardy.

Citește și: TOM HARDY ESTE UN SUPERSTAR DORIT DE MULTE FEMEI! ÎNSĂ EL ESTE TARE MÂNDRU DE SOȚIA SA. FOTO ÎN ARTICOL

S-a luptat cu dependenţa de alcool şi droguri de la o vârstă fragedă

Fiind o stea în devenire, Hardy a fost forţat să facă faţă unei probleme cu care se confrunta încă din adolescenţă: o dependeţă puternică de droguri şi alcool, conform Mentalfloss. După încheierea filmului Star Trek: Nemesis (2002), Hardy s-a internat la dezintoxicare. „Nu am vrut ca nimeni să ştie că am pierdut controlul, dar nu mă puteam ascunde. După 28 de zile şi după ce i-am ascultat şi pe cei din jur am realizat că am o problemă”, declara Hardy în 2014.

Îşi atribuie talentul la actorie faptului că ştie să mintă foarte bine

Atunci când a fost întrebat de ce a ales o carieră în actorie, Hardy a declarat că „în cele din urmă nu aveam de ales. Aveam multe lucruri în minte, dar nu voiam să fac ceva plictisitor. Singurul lucru care îmi capta atenţia era actoria. Am fost mereu un mincinos, mereu am avut capacitatea să manipulez. Mereu am primit ce am dorit. Actoria este un amestec de minciuni şi manipulare”.

Preferă rolurile de răufăcător, deoarece eroii sunt plictisitori

În timpul unei discuţii privind rolul său din filmul Venom, Hardy a declarat că: „Am avut multe roluri de răufăcători şi există probabil unele motive pentru acest lucru. În primul rând răufăcătorii sunt mai interesanţi decât supereroii pe care îi consider plictisitori. Gândul că ar trebui zilnic să joc un personaj plictisitor mă înspăimântă aşa că nu mă deranjez. Pe de altă parte îmi amintesc când eram mic îmi era mereu teamă de faptul că eram mic, slab, vulnerabil şi aş fi putut fi rănit cu uşurinţă. Acum interpretez lucruri de care m-am temut cândva”.

Citește și: TOM HARDY ESTE DE NERECUNOSCUT! MACHIAJUL A FĂCUT MINUNI LA FILMĂRILE PENTRU NOUL FILM DESPRE AL CAPONE

Hugh Jackman crede că Hardy este potrivit pentru rolul lui Wolverine

În cadrul unui interviu, Hugh Jackman a declarat că rolul lui Wolverine pe care el l-a interpretat până acum ar fi potrivit şi pentru Tom Hardy.

Tom Hardy crede că ar putea fi un James Bond excepţional

Tom Hardy şi-a prezentat interesul pentru rolul lui James Bond dacă filmul va fi regizat de Christopher Nolen. „Am discutat cu Nolan, producătorii Barbara Broccoli şi Michael G. Wilson de-a lungul timpului. Chiar iubesc personajul şi întotdeauna mi-am dorit să-l joc”.

Sursa traducere: descopera.ro


Categorie: Homepage, Life, ultima ora

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

bataie, barcelona, barceloneta, turisti, scandal, video Spania. Bătaie ca în șapte păcate între zece turiști pe o plajă din Barcelona! Video


horoscop 18 iulie 2019, horoscop joi, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 18 iulie 2019. Capricornii sunt emotivi, iar Săgetătorii au câteva cheltuieli de făcut


iPhone 12, iPhone 2020, lansare, defecte, apple iPhone 12, noul model care dezamăgește încă dinainte de lansare


cornelia catanga, infarct, spital floreasca, stare critica Cornelia Catanga a orbit după ce a ajuns la spital din cauza unui infarct