Mondo News

Opera este primul browser web major care are incorporat un portofel pentru crypto monede

Miercuri, 11 Iulie 2018 15:56
Scris de: Vlad Economu
Opera este primul browser web major care are incorporat un portofel pentru crypto monede

Opera web pentru Android lansează o versiune beta privată care va include un portofel încorporat pentru crypto monede, se arată într-un comunicat  remis presei miercuri.

Opera a intrat deja în criptosferă, deoarece atât navigatorii web cât și cei mobili au inclus software anti-criptojacking încă din ianuarie. Portofelul Crypto al Opera va sprijini API-ul Ethereum Web3 și va fi integrat cu un “WebView implicit” deasupra. Comunicatul de presă notează că portofelul va adăuga în mod automat tokenuri și colectibile în portofel.

Directorul de produs, Charles Hamel, a remarcat că “devenind primul browser major care se deschide la Web 3.0,” Opera face ca internetul viitorului să fie mai accesibil “:” Sperăm că acest lucru va accelera tranziția crypto monedelor de la speculații și investiții pentru a fi utilizate pentru plăți reale și tranzacții în viața de zi cu zi a utilizatorilor noștri. “

Citește și: STUDIU: CRYPTO MONEDELE AR PUTEA DEVENI MIJLOCUL PRINCIPAL DE PLATĂ ÎN DECENIUL URMĂTOR

Opera a lansat browser-ul Android Opera Mini în 2015, cu intenția de a crește baza de utilizatori la 250 de milioane până în 2017. Potrivit datelor din iunie 2018 pe Wikipedia, Opera are o cotă de utilizare de 3,5% pentru toate browserele la nivel global, pentru browserele mobile la nivel global. Opera Mini are o cotă de 55% din browserele de tablete din întreaga lume în februarie 2018.

La sfârșitul lunii iunie, au apărut zvonuri neconfirmate că aplicația Robinhood privind stocul și criptarea se va extinde în lansarea unui portofel pentru crypto monede după ce compania a publicat un anunț de post pentru inginerii crypto.


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 23 iulie 2018, horoscop luni, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 23 iulie 2018. Taurii au parte de discuții aprinse, iar Balanțele au diferite cheltuieli


printul george, aniversare, cinci ani, casa regala, marea britanie Prințul George a împlinit azi cinci ani. Fotografia publicată de familia regală britanică


tanara violata, haryana, india, pensiune, drogata, 40 de barbati Șocant! Drogată și violată de 40 bărbați timp de 4 zile într-o pensiune!


tara leigh calico, mister nedezlegat, disparitie, new mexico, fotografie Povestea înfiorătoare din spatele acestei fotografii. Misterul, nedezlegat de 29 de ani!