Mondo News

Oltenii n-au noroc de Lara Fabian! Pentru a doua oară, cunoscuta artistă și-a anulat concertul

Luni, 18 Noiembrie 2019 11:57
Scris de: Vlad Economu
Oltenii n-au noroc de Lara Fabian! Pentru a doua oară, cunoscuta artistă și-a anulat concertul

Lara Fabian a anunţat, duminică, înainte cu câteva ore de spectacol, că nu mai ajunge în Craiova, din cauza unor probleme medicale, scrie Mediafax. Concertul, pentru care și-au cumpărat bilete peste 3.000 de spectatori, va fi reprogramat, potrivit organizatorilor.

Lara Fabian ar fi trebuit să participe duminică, de la ora 19.00, la un spectacol organizat de Opera Română din Craiova. Potrivit unui comunicat trimis de artistă organizatorilor spectacolului şi dat publicităţii de reprezentanţi ai Operei Române Craiova, motivul anulării concertului ar fi o problemă medicală.

„Dragii mei, cu cea mai mare tristețe vă anunț că sunt nevoită să anulez spectacolele din această săptămână. În acest moment sunt total incapabilă să fiu pe scenă, aceasta fiind și recomandarea doctorului. Regret sincer ce se întâmplă și știu că acest lucru va cauza durere și probleme multora dintre voi. Îmi cer iertare din adâncul sufletului pentru toate neplăcerile create. Promit să mă revanșez. A voastră, Lara”, a scris artista în mesajul pe care l-a trimis către organizatori.

Citește și: REGINA MUZICII POP ARE PARTE DE CLIPE DE COŞMAR: „FII O FETIŢĂ CUMINTE ŞI CIOCUL MIC!”

Lara Fabian avea programate concerte și la Sala Palatului din București, pe 18 și 19 noiembrie. Pe de altă parte, potrivit reprezentanţilor Operei Române Craiova, artista nu a fost plătită în avans. Deşi erau invitaţi mai mulţi artişti să participe la acest spectacol, conducerea Operei Române Craiova a decis ca întreg concertul de duminică seara să fie anulat, urmând să fie reprogramat până la finalul anului.

Spectatorii nemulţumiţi pot solicita banii înapoi sau pot folosi biletele la următorul spectacol. „Cei care vor dori să aştepte data reprogramării şi vor păstra biletele, o vor putea face. Au fost vândute peste 3.200 de bilete pentru acest spectacol, un record pentru instituţia noastră. Ne onorează că un public atât de mare ne-a investit cu încredere, iar responsabilitatea noastră este cu atât mai mare”, a declarat Antoniu Zamfir, directorul Operei Române Craiova.

Este pentru a doua oară când Lara Fabian anulează un concert în Craiova, din motive medicale.

Sursa foto: twitter


Categorie: Homepage, Life, ultima ora

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

SFANTUL NICOLAE, MOS NICULAE, MESAJE, URARI, FELICITARI, MESAJE SFANTUL NICOLAE, MESAJE MOS NICULAE, URARI MOS NICULAE, URARI SFANTUL NICOLAE Mesaje Moș Nicolae. Urări și felicitări pe care le puteți trimite de Moș Nicolae


horoscop 6 decembrie 2019, horoscop vineri, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 6 decembrie 2019. Taurii au parte de răsturnări de situație, iar Balanțele sunt recalcitrante la orice


mos nicolae, obiceiuri, traditii, sfantul nicolae, nicolae de myra Moș Nicolae. Obiceiuri și tradiții. Cine a fost Sfântul Nicolae


jjames bond, no time to die, trailer, video, No time to die. Primul trailer pentru viitoarea peliculă James Bond! Video