Mondo News

Olguța Vasilescu este convinsă: Liviu Dragnea pleacă cu prima șansă la alegerile prezidențiale

Marti, 05 Martie 2019 10:22
Scris de: Vlad Economu
Olguța Vasilescu este convinsă: Liviu Dragnea pleacă cu prima șansă la alegerile prezidențiale

Fostul ministru Lia Olguța Vasilescu este de părere că Liviu Dragnea are “prima șansă” pentru alegerile prezidențiale, în interiorul coaliției PSD-ALDE.

Lia Olguţa Vasilescu a afirmat luni, în cadrul unei conferinţe de presă la Parlament, că liderul PSD Liviu Dragnea “pleacă cu prima şansă” la alegerile prezidenţiale.

“Este o decizie care se ia în coaliţie (dacă va fi un candidat comun PSD-ALDE – n.r.), vom lua decizia cel mai probabil după alegerile europarlamentare. Bineînţeles că pleacă cu prima şansă (Liviu Dragnea– n.r.), pentru că este preşedintele partidului şi dintotdeauna în PSD candidatul la prezidenţiale a fost preşedintele partidului”, a declarat Olguţa Vasilescu, citată de Mediafax.

Sursa foto: realitatea


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

turism, transilvania, presa internationala, colt de rai, superlative, conde nast traveller Transilvania face senzație în presa internațională: Colț de rai, învăluit în frumuseți superlative!


miopie, vedere, oameni, ochelari, aristotel, evul mediu, stiinta, Cum se descurcau oamenii cu probleme de vedere înaintea inventării ochelarilor?


horoscop 22 aprilie 2019, horoscop luni, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 22 aprilie 2019. Vărsătorii au mici conflicte cu șefii, iar Gemenii au multe de făcut


submarin atomic, belgorod, vladimir putin, rusia, lansare, Submarinul sinistru al lui Vladimir Putin. Ar putea șterge un oraș întreg de pe fața pământului! Video