Mondo News

Olanda. Atac terorist la Utrecht, soldat cu trei morți și 5 răniți! Cine este atacatorul! Foto

Luni, 18 Martie 2019 18:37
Scris de: Vlad Economu
Olanda. Atac terorist la Utrecht, soldat cu trei morți și 5 răniți! Cine este atacatorul! Foto

O persoană este posibil decedată, iar mai mulți oameni au fost răniți într-un atac armat care a avut loc luni dimineață într-un tramvai din orașul olandez Utrecht, relatează Reuters. Atacatorul a fugit de la fața locului, iar Poliția spune că atacul ar putea fi de natură teroristă.

Update: Bilanțul incidentului a crescut dramatic. Primarul orașului Utrecht, Jan van Zanen, a anunțat că trei persoane au murit în urma atacului. Presa locală relatase că mai multe victime erau resuscitate de medici la fața locului. Numărul persoanelor rănite a fost revizuit la cinci.

“Suntem profund triști de faptul că trei persoane au fost ucise într-un atac în Utrecht si alte persoane au fost grav rănite. Suntem alături de victime și de famiile lor. Astfel de acte de violență sunt complet inacceptabile”.

Autoritățile s-au mișcat rapid și au dat publicității o fotografie cu suspectul căutat. Este vorba despre Gökmen Tanis, de 37 de ani, născut în Turcia.

atacator-olanda

suspect_07690800

Știre inițială

Autoritățile olandeze suspectează că o persoană a murit în atacul din tramvai, a anunțat un purtător de cuvânt. Un reporter al postului olandez NOS a spus că un cearșaf alb a fost plasat peste un corp aproape de zona în care a avut loc atacul.

Purtătorul de cuvânt al Poliției, Joost Lanshage, a spus că atacul armat din interiorul tramvaiului ar putea avea o motivație teroristă. Premierul Mark Rutte a spus că este profund îngrijorat cu privire la incident.

Atacul a avut loc în zona 24 Oktoberplein din Utrecht. Incidentul a fost raportat la ora locală 10.45, potrivit unui anunț de pe Twitter al Poliției, care a adăugat că zona unei stații de tramvai este izolată, iar accesul este blocat. O unitate antitero a fost trimisă la fața locului. De asemenea, au ajuns și mai multe elicoptere ale poliției, însă atacatorul a scăpat.Victimele au fost scoase din tramvai și duse la spital.

Sursa foto: twitter


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

miopie, vedere, oameni, ochelari, aristotel, evul mediu, stiinta, Cum se descurcau oamenii cu probleme de vedere înaintea inventării ochelarilor?


horoscop 22 aprilie 2019, horoscop luni, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 22 aprilie 2019. Vărsătorii au mici conflicte cu șefii, iar Gemenii au multe de făcut


submarin atomic, belgorod, vladimir putin, rusia, lansare, Submarinul sinistru al lui Vladimir Putin. Ar putea șterge un oraș întreg de pe fața pământului! Video


robert de niro, donald trump, atac dur, gangster aspirant, ratat, video, The Late Show With Stephen Colbert Robert de Niro îl atacă, din nou, pe Donald Trump: E un adevărat ratat, un gangster aspirant! Video