Mondo News

Oana Zăvoranu continuă să atace vedetele autohtone! Declarații jignitoare

, 21 Ianuarie 2018 13:41
Scris de: Vlad Economu
Oana Zăvoranu continuă să atace vedetele autohtone! Declarații jignitoare

Oana Zăvoranu continuă să lanseze atac după atac la adresa vedetelor autohtone. Bruneta continuă declaraţiile jignitoare într-un ritm amețitor.

Oana Zăvoranu le numeşte pe vedete care folosesc fond de ten gletuite ca Ana a lui Mşeterul Manole. Zăvoranca a scris recent pe contul personal de Instagram că nu le mai poate suporta pe vedetele care merg la sală şi se fotografiază, aceasta le-a spus că seamănă cu brânza feta.

Citește și: OANA ZĂVORANU ACUZĂ UN FOST POLITICIAN CU GREUTATE: A ÎNCERCAT SĂ MĂ VIOLEZE!

“Cum e cu toate bloghistele, mocangiste, fomiste, vedete «wannabe (n.r.: care îşi doresc să fie persoane publice)» sau unele chiar mai «consacrate», care îşi fac ele un milion opt sute şaizeci şi trei de mii de selfie-uri până se hotărăsc că arată «vii» într-una.

Şi, după ce o postează şi sunt mai «gletuite» decât Ana a lu’ Mesteru’ Manole, au grijă să spună că ele aşa se scoală fresh de dimineaţă şi totul se datorează vieţii «healthy (n.r.: sănătoase)» pe care o duc şi a detox-urilor MY ASS, care cică le tot fac ele, de când le-a facut mă-sele lor prin păpuşoi! Get lost, BITCH! (n.r.: Dispari, femeie stricată)”, a postat Oana Zăvoranu pe pagina ei de Instagram.

Sursa foto: jurnalul


Categorie: Homepage, Life, ultima ora

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

nostradamus, profetii, cutremure, razboi mondial, anul 2018 Profețiile teribile făcute de Nostradamus pentru anul 2018


smiley, joc dublu, gina pistol, ana baniciu, relatie, fundulet, fost iepuras playboy Smiley a jucat la dublu! Artistul a pendulat între Gina Pistol și celebra “Funduleț”


cristina neagu, salariu urias, csm bucuresti, bani publici, 265.000 euro, gabriela firea, Cristina Neagu are un salariu uriaș! Vedeta de la CSM câștigă mai bine decât vedetele FCSB


horoscop 21 februarie 2018, horoscop miercuri, horoscop zilnic, horoscop azi Horoscop 21 februarie 2018. Forfotă la serviciu, surprize, cheltuieli și ceva probleme de sănătate