Oana Roman a spus DA. GALERIE FOTO

Miercuri, 15 Ianuarie 2014 18:11
Scris de: P.Ionut
Oana Roman a spus DA. GALERIE FOTO

Oana Roman nu mai este de astazi o femeie libera! Marius Elisei i-a devenit sot. Cei doi indragostiti au spus “da” la starea civila in jurul orei 16.00.

Emotionati peste masura, Oana si Marius s-au cununat civil. Nu a fost usor. Intrebat, cu doar cateva minute inainte de marele eveniment, daca e pregatit, Marius a dat-o usor in bara: “Sunt destul de hotarat”, a spus initial tanarul insuratel, corectat imediat de Oana. Din mers, Marius a dres-o: “Sunt foarte hotarat”, a strigat Marius.

Oana a avut un motiv in plus de bucurie la cununia civila: tatal Petre Roman, cel cu care nu s-a inteles chiar excelent in ultima perioada, a venit la eveniment. Asta nu inainte de a-i oferi un cadou surpriza. “Tata a venit sa imi dea un cadou si va veni la primarie. In ultima perioada, a venit la noi acasa sa vorbim despre copii. A vrut sa imi dea caruciorul lui Petru. Era foarte relaxat”,  a povestit Oana in cadrul emisiunii “La Maruta”, chiar inainte de a spune “Da”.

A urmat momentul cel mare, in care Marius si Oana si-au promis iubire vesnica, spunand, fiecare in parte, un mare “Da”.

Petrecerea de dupa cununie nu a fost una de amploare: Oana naste intr-o luna si nu are voie sa se expuna. La micul party au participat doar apropiatii si nasii, dupa spusele Oanei Roman.

“Nu e chiar o petrecere, eu nu pot face fata unei petreceri. Suntem cu familia si cu nasii sa bem un pahar, pentru ca eu sunt insarcinata in opt luni”. a explicat fiica fostului premier. Petre Roman asteapta si el cu infrigurare ca Oana sa ii aduca pe lume o nepotica.

“Cu nepotica peste o luna, sper sa fie bine. Am emotii”, a declarat fostul prim ministru al Romaniei.

Sursa foto: captura Pro Tv

 

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Life

Economie

Administratie publica

top 10 mondo

Sport

Auto

Urmareste-ne pe Facebook

Meteo

Alte orase
Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

Elena Basescu, insarcinata in luna a noua, e de nerecunoscut. FOTO Elena Basescu, insarcinata in luna a noua, e de nerecunoscut. FOTO


MASCA funerara a lui TUTANKHAMON a fost DISTRUSA IREMEDIABIL MASCA funerara a lui TUTANKHAMON a fost DISTRUSA IREMEDIABIL. FOTO