Mondo News

O nouă lovitură grea pentru PRO Tv! Unul dintre veterani părăsește postul de televiziune

Vineri, 16 August 2019 15:20
Scris de: Vlad Economu
O nouă lovitură grea pentru PRO Tv! Unul dintre veterani părăsește postul de televiziune
Unul dintre „veteranii” Pro TV, Felix Drăghici, unul dintre oamenii de bază de la departamentul Sport și nu numai, părăsește postul de televiziune începând din luna septembrie, relatează Paginademedia.ro.

Felix Drăghici va pleca din poziția pe care o deține în Pro TV (șef al departamentului sport), dar va continua să comenteze partide de fotbal (aseară, a comentat meciul Mlada-FCSB). După plecarea lui Felix Drăghici, departamentul Sport din Pro TV va fi încadrat la departamentul știri, condus de Gabriela Popescu. Potrivit informațiilor Paginademedia.ro, Secția de sport va fi coordonată de Eduard Coandă (acum producător general la sport, și el un om cu vechime în Pro TV).

Potrivit informațiilor Paginademedia.ro, Felix Drăghici va lucra la First Content Studio, o agenție de conținut care realizează proiecte speciale de marketing și publicitate (a realizat, printre altele, platforma Experiențe Live pentru Telekom, platforma Eu sunt 12, pentru Bergenbier și Felicitari! Au Castigat, pentru Delaco).

Sursa foto: pro tv


Categorie: Homepage, Life, ultima ora

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

mario iorgulescu, detalii socante, copil neiubit, lacrimi, bautura, cocaina Fața neștiută a lui Mario Iorgulescu: “Un copil neiubit! Plângea când bea și trăgea cocaină!”


catalin botezatu, operatie, boala rara, colon, turcia Ce se întâmplă cu Cătălin Botezatu după operația de cancer la colon


cristiano ronaldo, lacrimi, emisiune tv, tata alcoolic, piers morgan, good morning britain Greu de crezut! Cristiano Ronaldo, în lacrimi la o emisiune de televiziune! Video


kira hagi, gica hagi, dezvaluiri, carnetel, actrita, Kira Hagi, dezvăluiri despre cum a ajuns actriță: “La 12 ani, tata ne-a așezat pe mine și pe Ianis la masă și a scos carnețelul”