Mondo News

O mai ții minte pe Magda Ciumac? A pus mâna pe un milionar care vrea s-o ia de nevastă

Vineri, 16 Februarie 2018 13:24
Scris de: Vlad Economu
O mai ții minte pe Magda Ciumac? A pus mâna pe un milionar care vrea s-o ia de nevastă

O mai țineți minte pe Magda Ciumac? Fosta soție a lui Tolea Ciumac și vedetă a defunctului OTV trăiește o nouă poveste de dragoste. Magda are o relație cu un afacerist italian prosper pe care l-a cunoscut pe aeroportul din Milano, informează click.ro.

Magda Ciumac nu este străină de relații cu bărbați care știu să facă bani. Acum însă a pus mâna pe o adevărată mașină de făcut bani, căci noul ei iubit, pe care îl recomandă ca viitor soț, a devenit milionar în Italia.

„Noi nu ne-am cunoscut acum 7 luni, de 7 luni este totul oficial. Noi ne cunoaștem de cinci ani. Acum cinci ani, am mers cu sora mea la Milano și, în aeroport, era domnul… Sadino îl cheamă, el era cu doi prieteni de-ai lui, veneau în Timișoara să cumpere terenuri.

Se uita la mine cu o privire care, pentru mine, era cea mai caldă pe care am văzut-o la un bărbat. Este un om foarte special și nu adresez astfel de cuvinte chiar oricui,” a dezvăluit Magda Ciumac, care la sfârșitul anului trecut a declarat că prima oară a refuzat cererea în căsătorie.

Sursa foto: jurnalul


Categorie: Homepage, Life, ultima ora

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 20 noiembrie 2018, horoscop marti, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 20 noiembrie 2018. Peștii sunt epuizați, iar Balanțele sunt copleșite de o emoție incontrolabilă


roman, zbor bucurie, video, tamisa, anglia, londra Anglia. Un român din Londra s-a aruncat în Tamisa. Video cu “zborul de bucurie”


Tete D 'Arlequin, tablou picasso, tulcea, ingropat, diicot, politia romana, pont anonim Tulcea. Tabloul găsit îngropat lângă un copac, despre care s-a crezut că este pictat de Picasso, este un fals


samuel little, criminal in serie, sua, istoria sua, condamnare Cel mai mare criminal în serie din istoria SUA, descoperit “din greșeală” după 40 de ani! Câți oameni a ucis