Mondo News

O mai ții minte pe frumoasa Gabriela Spanic? Operațiile estetice au schimbat-o total! Foto în articol

Miercuri, 03 Aprilie 2019 18:11
Scris de: Vlad Economu
O mai ții minte pe frumoasa Gabriela Spanic? Operațiile estetice au schimbat-o total! Foto în articol

Gabriela Spanic este originară din Venezuela şi a ajuns în casele românilor graţie telenovelei ”La Uzurpadora” (1998), în care a jucat dublu-rol.

În anii ce-au urmat, Gabriela Spanic a devenit una dintre cele mai iubite actriţe de telenovele, fanii urmărindu-i cariera îndeaproape. Mai mult de atât, la începutul anilor 2000, Gabriela Spanic a vizitat România şi a acceptat să apară într-o telenovelă marca Acasă TV, în care a jucat alături de actorul şi cântăreţul Lucian Viziru, cu care s-a zvonit şi că ar fi trăit o scurtă poveste de iubire.

Citește și: NICOLAS CAGE DIVORȚEAZĂ LA NUMAI PATRU ZILE DUPĂ CE S-A CĂSĂTORIT ÎN LAS VEGAS

Astăzi, Gabriela Spanic are 45 de ani şi este la fel de activă pe plan profesional, cu toate că fanii români n-au mai avut ocazia s-o vadă în vreo producţie difuzată la noi în ţară. Totuşi, n-am putea spune că a rămas neschimbată. Actriţa pare să fi apelat la doctorul plastician, din dorinţa de a-şi îmbunătăţi aspectul fizic.

Gaby-Spanic-polemica-rostro-Instagram-1-

Sursa foto: instagram


Categorie: Homepage, Life, ultima ora

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

faceapp, aplicatie, imbatranire, google play, app store, date personale FaceApp, celebra aplicaţie care te îmbătrâneşte, îţi păstrează și datele!


horoscop 19 iulie 2019, horoscop vineri, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 19 iulie 2019. Berbecii sunt apreciați de prieteni, iar Vărsătorii sunt creativi


leo de la strehaia, mascati, retinere, inselaciune, flagrant, Leo de la Strehaia, săltat de mascaţi!


salarii, fcsb, jucatori, salarii jucatori fcsb, dennis man Lista completă a salariilor de la FCSB. Cine este cel mai bine plătit jucător din lot