Mondo News

O importantă bancă olandeză vrea să introducă propriul portofel pentru crypto monede

Sambata, 03 Martie 2018 12:22
Scris de: Vlad Economu
O importantă bancă olandeză vrea să introducă propriul portofel pentru crypto monede

Rabobank, o bancă olandeză cu un capital de 681 miliarde de euro, caută opțiuni pentru dezvoltarea unui portofel pentru crypto monede în mediul bancar online, potrivit unui comunicat de presă.

Ideea unui portofel digital pentru proiectul bancar “Rabobit” a fost propus în cadrul programului intern “Moonshot”. Programul încurajează angajații Rabobank să propună idei inovatoare care pot fi dezvoltate în continuare de către bancă.

Deși selecția oficiala a ideilor din programul “Moonshot” pentru implementarea efectivă va fi anunțată la jumătatea lunii iunie, Rabobank a lansat deja un site pentru a-și promova potențialul serviciu bazat pe Blockchain și pentru a evalua interesul public față de acesta.

Potrivit programului, dacă va fi lansat, Rabobit va oferi acces clienților la toate fondurile “printr-un singur cont bancar” și va permite “să trimită și să primească fonduri, inclusiv crypto monede “.

Citește și: CUM POȚI SĂ MINEZI CRYPTO MONEDE BITCOIN ȘI SĂ FACI MULȚI BANI FĂRĂ INVESTIȚIE ÎN ECHIPAMENTE

Rabobank, furnizor de servicii financiare internaționale care deține aproximativ 8,7 milioane de clienți în întreaga lume, nu a avut, întotdeauna, o abordare deschisă față de monedele digitale. Luna trecută, un reprezentant al băncii a declarat că Bitcoin este considerat un produs “riscant”, informează NL Times.

“Proprietatea și transferul de valori sunt complet anonime și evită supravegherea de către terți, cum ar fi Guvernul. Ceea ce înseamnă că, crypto monedele nu respectă cele mai înalte standarde de conformitate stabilite de Rabobank “, a spus reprezentantul băncii.

În noiembrie 2017, o altă bancă majoră, Shinhan Bank din Coreea de Sud, a anunțat că a fost în curs de dezvoltare a propriului portofel pentru crypto monede. Cu toate acestea, dezacordurile dintre autoritățile sud-coreene privind abordarea corectă a reglementării crypto monedelor au pus planurile lui Shinhan în stand-by.


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 22 ianuarie 2019, horoscop marti, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 22 ianuarie 2019. Săgetătorii se apropie de latura spirituală a vieții, iar Peștii au chef de muncă


filme, super eroi, filme dc, dc comics, shazam, zachary levi, video, incasari Filmul cu super-roi care poate bate recordul de încasări al lui Aquaman! Vezi video în articol


alin vaduva, concurent, x factor, calugarie Un fost concurent de la X Factor s-a călugărit. Despre cine este vorba


Premiile Oscar 2019, oscar 2019, kevin hart, prezentator, refuz, oscar fara prezentator, hollywood Premiile Oscar 2019. Gala s-ar putea desfășura fără un prezentator, pentru prima dată în ultimii 30 de ani