Mondo News

O femeie și-a abuzat câinele de companie! Ce îi făcea bietului animal în timpul partidelor de sex

Miercuri, 24 Ianuarie 2018 14:13
Scris de: Vlad Economu
O femeie și-a abuzat câinele de companie! Ce îi făcea bietului animal în timpul partidelor de sex

O femeie din Scoția a întreținut relații intime cu câinele său de companie. Înregistrările șocante cu ea și patrupedul au ajuns pe mâna poliției.

Aceasta a filmat întreaga partidă de sex, iar ceea ce a făcut a trimis-o direct în vizorul autorităților. Suzy Cairns, o femeie în vârstă de aproximativ 40 de ani, și-a supus propriul cățel la perversiuni. În timpul actului sexual, ea folosea des frișcă, pentru a-și satisface pe deplin fanteziile sexuale. În fața polițiștilor, a mărturisit că își ungea animalul cu frișcă, pe care apoi o lingea de pe corpul lui.

Animalul, un labrador de câțiva ani, a fost abuzat în perioada februarie 2016- aprilie 2017. Stăpâna lui a recunoscut că a întreținut relații intime cu patrupedul. De asemenea, în telefonul ei, anchetatorii au mai găsit fotografii indecente cu copii abuzați sexual. Însă s-a confirmat faptul că aceasta nu a abuzat minori.

Raportul polițiștilor a arătat faptul că femeia a avut mai multe acte sexuale cu animalul de companie, pe care îl obliga constant să o penetreze. Mai mult de atât, femeia devenise obsesivă de sexul cu câinele, ea învățându-și animalul să stea într-o poziție anume care să îi aducă plăcere. Ea a fost prezentată în fața instanței și urmează să fie condamnată.

Sursă traducere: ciao.ro


Categorie: Homepage, Life, ultima ora

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

printul george, aniversare, cinci ani, casa regala, marea britanie Prințul George a împlinit azi cinci ani. Fotografia publicată de familia regală britanică


tanara violata, haryana, india, pensiune, drogata, 40 de barbati Șocant! Drogată și violată de 40 bărbați timp de 4 zile într-o pensiune!


tara leigh calico, mister nedezlegat, disparitie, new mexico, fotografie Povestea înfiorătoare din spatele acestei fotografii. Misterul, nedezlegat de 29 de ani!


horoscop 22 iulie 2018, horoscop duminica, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 22 iulie 2018. Taurii sunt apăsați de o vină, iar norocul planează deasupra casei Balanțelor