Mondo News

O cursă Londra – Salonic a aterizat la Timișoara din cauza iernii grele din Grecia

Sambata, 05 Ianuarie 2019 14:19
Scris de: Vlad Economu
O cursă Londra – Salonic a aterizat la Timișoara din cauza iernii grele din Grecia
Un avion în care se aflau 182 de pasageri, care zbura de la Londra la Salonic, a aterizat, în noaptea de vineri spre sâmbătă, la Timișoara din cauza ninsorii puternice care a determinat închiderea aeroportului din Salonic, transmite corespondentul Mediafax.
 
Potrivit reprezentanților Aeroportului Internațional Timișoara, este vorba de cursa Ryanair de la Londra Stansted la Salonic, care a aterizat la Timișoara, în noaptea de vineri spre sâmbătă, din cauza condițiilor meteo nefavorabile de pe aeroportul Salonic. Concret, în urma ninsorii puternice, aeroportul a fost închis.
 
“Cei 182 de pasageri au fost debarcați în aerogară, primind asistență din partea reprezentanților companiei aeriene. Deoarece condițiile meteo de pe aeroportul de destinație nu se îmbunătățeau, reprezentanții companiei le-au oferit varianta de a pleca cu autocarele spre Grecia. Peste 100 pasageri au plecat cu autocarele, însă 71 de persoane au refuzat și au rămas în aerogară, în zona sosiri externe, protestând față de această situație. Reprezentanții Aeroportului Timișoara au oferit pasagerilor tot sprijinul pentru a aștepta în mod civilizat rezolvarea situației”, a informat Aeroportul Internațional Timișoara.
 
În cursul zilei de sâmbătă, compania aeriană grecească Aegean va trimite o cursă specială la Timișoara pentru a prelua pasagerii rămași. Zborul este estimat să sosească în jurul orei 14.00, astfel încât pasagerii nu vor mai fi cazați la hotel, ei vor rămâne în aeroport până la sosirea cursei care îi va transporta la destinație.
 
Sursa foto: adevarul

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

parazitii, antimilitie, melodie, judecata, sindicat politie De ce sindicaliștii din Poliție dau în judecată trupa Paraziții


deces, cea mai batrana femeie, europa, giuseppina robucci, italia Cea mai bătrână femeie din Europa a murit! Câţi ani avea şi cine era aceasta


horoscop 19 iunie 2019, horoscop miercuri, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 19 iunie 2019. Fecioarele trebuie să renunțe la cârcoteală, iar Capricornii sunt plini de energie


vladimir draghia, condamnare, amenda, tribunal, constanta Vladimir Drăghia umilit şi cu banii luaţi! Vestea care i-a pus capac!