Mondo News

O cunoscută jurnalistă din România dezvăluie: Am fost amenințată cu moartea! Foto în articol

Miercuri, 17 Aprilie 2019 13:17
Scris de: Vlad Economu
O cunoscută jurnalistă din România dezvăluie: Am fost amenințată cu moartea! Foto în articol

Jurnalista Emilia Șercan a anunțat, miercuri, pe Facebook faptul că a primit amenințări cu moartea. Șercan, cea care în ultimii ani și-a făcut un renume din anchetele privind plagiatele în rândul înalților demnitari și al conducerii unor instituții de invățământ, cel mai recent la Academia de Poliție, scrie: “Conținutul mesajului sugerează că amenințarea este legată de subiectele la care lucrez acum.”

Ea scrie că a depus plângere la Poliția apitalei și că ministrul de Interne și șeful IGPR au fost informați despre aceste amenințări. “Până acum am fost înjurată, intimidată, urmărită, s-a încercat compromiterea mea, însă de data asta s-a trecut la un alt nivel”, scrie Șercan.

În fragmentul din mesajul de amenințare pe care îl redă pe Facebook scrie: “Trimitem acest mesaj cu scopul de a preveni ce va urma, totul depinde de tine. Oprește toate activitățile pe care le ai in desfășurare… dacă nu vrei sa urmeze calvarul. Vrei sa ajungi (…)”. Continuarea e cenzurată, spune Șercan, “pentru a-i proteja pe cei dragi mie”.

mesaj-fb

Precedentele ei mesaje pe Facebook se referă la piedicile pe care Academia de Poliție i le ridică în încercările sale de a cerceta cazuri de plagiat la această instituție.

Sursa foto: facebook


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

parazitii, antimilitie, melodie, judecata, sindicat politie De ce sindicaliștii din Poliție dau în judecată trupa Paraziții


deces, cea mai batrana femeie, europa, giuseppina robucci, italia Cea mai bătrână femeie din Europa a murit! Câţi ani avea şi cine era aceasta


horoscop 19 iunie 2019, horoscop miercuri, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 19 iunie 2019. Fecioarele trebuie să renunțe la cârcoteală, iar Capricornii sunt plini de energie


vladimir draghia, condamnare, amenda, tribunal, constanta Vladimir Drăghia umilit şi cu banii luaţi! Vestea care i-a pus capac!