Mondo News

O crimă urmată de sinucidere a avut loc la Spitalul de Urgență din Slatina

, 04 Martie 2018 12:29
Scris de: Vlad Economu
O crimă urmată de sinucidere a avut loc la Spitalul de Urgență din Slatina

O crimă șocantă urmată de sinucidere a avut loc la Spitalul de Urgență din Slatina, în noaptea de sămbătă spre duminică, anunță Digi 24. Un infirmier a ucis o asistentă cu mai multe lovituri de cuțit, iar apoi s-a sinucis.

Cătălin Rotea, managerul spitalului, a declarat la Digi24 că faptele s-au petrecut undeva în jurul orelor 1:00 -2:00 dimineața, pe secția de Psihiatrie a Spitalului Județean de Urgență Slatina și că a existat un „incident”, „probabil de natură personală”, între doi angajați ai spitalului, un infirmier și o asistentă, într-o sală de tratamente pe care au blocat-o pe interior.

Procurorul de caz și serviciul de medicină legală au constatat decesul ambelor persoane, care aveau mai multe plăgi prin înjunghiere. ,,Noaptea trecută un infirmier al Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina a  ucis cu mai multe lovituri de cuţit o colegă asistentă. Au fost trei lovituri de cuţit în zona gâtului şi 8 în zona hemitoracică dreaptă, după care s-a sinucis. Se pare că între bărbatul de 56 de ani şi femeia în vârstă de 46 ani era o relaţie de concubinaj neafişată dar cunoscută de colegi”, a declarat pentru Realitatea Oltului, Anca Anuţa, prim-procuror Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt.

Asistenta lucra din 2002 la spital, iar infirmierul din 1993-1994. Niciunul dintre ei nu dăduse semne de comportament ciudat, prin urmare, această speță este inexplicabilă, a spus managerul spitalului. În jurul orei 1.30, asistenta care se afla în tură de noapte pe secția respectivă a constatat că ușa este blocată. Au sunat la ambulanță și la poliție, iar pompierii sunt cei care au spart ușa, a povestit managerul, care a precizat că el a ajuns la spital în jurul orei 2:30, odată cu procurorul de caz și serviciul de medicină legală.

După ce asistentele și medicul de gardă au dat declarații, managerul a dat dispoziții să fie înlocuită toată tura, astfel încât actul medical să nu fie afectat de șocul psihic, normal, prin care treceau aceste persoane. Pacienții nu au avut cunoștință de ceea ce s-a întâmplat, majoritatea dormeau, iar persoanele care au avut nevoie să meargă la toaletă au fost direcționate către alt etaj, a precizat Cătălin Rotea la Digi 24.

Sursa foto: realitatea

     


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 19 octombrie 2018, horoscop vineri, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 19 octombrie 2018. Taurii trebuie să deschidă bine ochii, iar Racii au parte de multe piedici


chemsex, joc amoros, pericol, orgii sexuale, droguri, romania A ajuns și în România! Jocul amoros dar și periculos care a înnebunit planeta


pompei, carbune, inscriptie, eruptie, vezuviu, istorie, italia Mesajul descoperit pe peretele unei case rescrie istoria


smiley, gina pistol, relatie, declaratie smiley Sunt sau nu împreună Smiley și Gina Pistol? Cântărețul dă cărțile pe față