Mondo News

O actriță din serialul Chicago Fire a murit la numai 49 de ani! Ea a mai jucat în Prison Break și Empire

Sambata, 24 Martie 2018 18:15
Scris de: Vlad Economu
O actriță din serialul Chicago Fire a murit la numai 49 de ani! Ea a mai jucat în Prison Break și Empire

Dramă în lumea filmului american! Actriţa DuShon Monique Brown, cunoscută pentru apariţii în serialele de televiziune „Chicago Fire” şi „Prison Break”, a murit, vineri, la vârsta de 49 de ani, la spitalul St. James din Olympia Field, Illinois, notează The Hollywood Reporter.

 „Anunţăm cu tristeţe decesul îndrăgitei actriţe DuShon Monique Brown. DuShon, cunoscută mai ales pentru interpretarea rolului Connie în serialul «Chicago Fire», a murit vineri dimineaţă, din cauze naturale”, a transmis impresarul artistei, Robert Schroeder.

 „Suntem devastaţi de pierderea unui suflet bun şi talentat. SuGhon a fost o actriţă de film, televiziune, reclame şi voice-over care a încântat, de asemenea, pe scenele multor teatre din Chicago. Ea a dăruit bucurie multor spectatori şi îi va fi simţită lipsa. Cerem ca intimitatea familiei şi apropiaţilor ei să fie respectată în aceste momente dificile”, a adăugat Schroeder.

dushon-monique-brown-dead

„Familia «Chicago Fire» este devastată să piardă un membru. Îi vom simţi lipsa”, a transmis producătorul executiv al serialului, Dick Wolf. Originară din Chicago, DuShon Monique Brown deţinea un master în consiliere şi avea un background în domeniul de asistenţă socială.

În cinematografie, DuShon Monique Brown a apărut în proiecte precum comedia lui Nancy Goodman, „Suprise Me!”, şi în filmul lui Valerie Weiss, „A Light Beneath Their Feet”. DuShon Monique Brown a avut numeroase apariţii în serialul „Prison Break”. Ea a mai jucat și în „Empire” şi „Shameless”.

Sursa foto: billboard


Categorie: Homepage, Life, ultima ora

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 16 ianuarie 2019, horoscop miercuri, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 16 ianuarie 2019. Taurii sunt nemulţumiţi, iar Racii muncesc cu plăcere


victor slav, raluca silea, bombardiera, iubita, relatie Cine este și cum își câștigă banii „Bombardiera”, noua iubită a lui Victor Slav! Foto în articol


ghetari, antarctica, topire accelerata, apa calda, ocean Gheţarii din Antarctica se topesc de şase ori mai repede decât în anii 1970


bani, imprumut, refuz, reguli aur, Ce trebuie să faci ca să nu-ți mai ceară nimeni, niciodată, bani împrumut!