Mondo News

Nu e amuzant să lucrezi la Disneyland! Reguli dure pentru angajații parcurilor de distracție

Marti, 16 Ianuarie 2018 18:09
Scris de: Vlad Economu
Nu e amuzant să lucrezi la Disneyland! Reguli dure pentru angajații parcurilor de distracție

Nu e amuzant să lucrezi la Disneyland! Parcurile Disneyland din întreaga lume repezintă un vis pentru fiecare copil și vizitator care le trece pragul. Insă pentru ca experiența să fie una de neuitat pentru turiști, angajații trebuie să respecte o serie de reguli foarte stricte. Iată care sunt informațiile mai puțin știute care se ascund în spatele zâmbetelor lui Mickey și Minnie Mouse. 

Un fost angajat al unui parc Disneyland a dezvăluit câteva dintre secretele meseriei sale și a subliniat că este esențial pentru cei care lucrează în cadrul parcului să îi determine să creadă pe vizitatori că au intrat într-o lume de basm, chiar și pentru câteva ore. Așadar, actorii nu au voie să folosească expresii precum “nu știu” atunci când primesc întrebări din partea oamenilor curioși.

“Lipsa informațiilor strică atmosfera de basm. Dacă un vizitator te întreabă ceva, tu ești obligat să îi răspunzi, indiferent de cât de stupidă ți s-ar părea întrebarea.

Dacă nu știu un răspuns exact, inventează ceva, dar nu îl lăsa să aștepte. Inventivitatea este vitală. Ca angajat Disney interacționezi cu sute de oameni zilnic, trebuie să fii capabil să îi înțelegi”, a povestit fostul angajat pentru mirror.co.uk.

O altă regulă vizează modul în care mascotele le pot face cu mâna copiilor. Angajații nu au voie să folosească degetul arătător pentru a indica ceva, ci sunt obligați să utilizeze degetul arătător, alături de cel mijlociu dacă simt nevoia să indice un anumit lucru.

Mai mult decât atât, tuturor celor care interpretează rolul de mascotă le este interzis să își dea jos masca pe parcursul zilei. Indiferent de temperatura de afara, ei sunt nevoiți să suporte costumul călduros pentru a nu dezamăgi copiii prezenți și a le ruina entuziasmul.

Ultima regulă care trebuie să fie respectată presupune purtarea pantofilor de culoare neagră. “Într-o zi era groaznic de cald afară și eu eram obligat să port pantofi negri. Simțeam cum mi se topește încălțămintea în picioare”, a povestit fostul angajat.

Sursa traducere: click.ro


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

exatlon, finala exatlon, marele premiu, vladimir draghia, donatie, Finala Exatlon. Vladimir Drăghia a dezvăluit ce va face cu banii dacă va câștiga competiția


ninja warrior, pro tv, exatlon, emisiune concurenta, Șoc pe piața TV! Cum vrea PRO Tv să distrugă Exatlonul de la Kanal D? Contraatacul din Pache Protopopescu


lucian becali, meghan markle, ironie, mesaj facebook Uite cine s-a găsit să o ironizeze pe Meghan Markle: După ce te-au tăvălit jumătate din actorașii de la Hollywood


horoscop 23 mai 2018, horoscop miercuri, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 23 mai 2018. Gemenii se debarasează de balast, iar Fecioarele sunt atente la priorități