Mondo News

Noua distribuţie a “Jurassic World 3″! Reunire de gală după 26 de ani

Sambata, 28 Septembrie 2019 14:46
Scris de: Vlad Economu
Noua distribuţie a “Jurassic World 3″! Reunire de gală după 26 de ani

Actorii Jeff Goldblum, Laura Dern şi Sam Neill se vor reuni în cea de-a treia parte a seriei “Jurassic World”, regizată de Colin Trevorrow, după ce au făcut parte din distribuţia peliculei originale, din 1993, în regia lui Steven Spielberg, potrivit BBC, citat de agenţia de presă Mediafax.

Producătorii au anunţat că actorii Jeff Goldblum, Laura Dern şi Sam Neill fac parte din distribuţia filmului “Jurassic World 3″, care va fi lansată în anul 2021. Cei trei actori au interpretat roluri în pelicula “Jurassic Park”, din 1993, regizată de Steven Spielberg. ”Mă bucur să anunţ reîntoarcerea distribuţiei originale a filmului «Jurassic Park» în «Jurassic World», a declarat Laura Dean.

Se consideră că actorii Chris Pratt şi Bryce Dallas Howard, vedetele din filmele “Jurassic World”, din 2015, şi “Jurassic World: Fallen Kingdom/ Jurassic World: Un regat în ruină”, din 2018, vor mai interpreta roluri în pelicula ce va fi lansată în anul 2021. Scenariul celui de-al treilea film va fi scris de Emily Carmichael şi Colin Trevorrow, care va fi şi producător executiv din partea Universal Pictures, alături de Steven Spielberg.

Trevorrow a scris, împreună cu Derek Connolly, şi scenariul celui de-al doilea film, “Jurassic World: Fallen Kingdom”, după ce a regizat “Jurassic World”, lansat în 2015. Lungmetrajul “Jurassic World”, regizat de Colin Trevorrow şi lansat în 2015, a avut încasări de 1,67 de miliarde de dolari la nivel mondial. “Jurassic World” se situează pe locul al patrulea în topul filmelor cu cele mai mari încasări din istorie, la nivel mondial, clasament condus de “Avatar”, de James Cameron, cu 2,78 de miliarde de dolari.

“Jurassic World”, cu Chris Pratt şi Bryce Dallas Howard în rolurile principale, a reuşit să revitalizeze populara franciză cinematografică “Jurassic Park”, la 14 ani după precedentul film din serie, “Jurassic Park III” (2001), care a fost desfiinţat de criticii de specialitate. Filmul original din această serie, regizat în 1993 de Steven Spielberg, a rămas unul dintre cele mai îndrăgite blockbusteruri din istorie, dar şi un succes de box office, deoarece ocupă locul al 18-lea în clasamentul din toate timpurile al celor mai profitabile pelicule, cu încasări de 1,029 de miliarde de dolari.

Sursa foto: youtube


Categorie: Homepage, Life, ultima ora

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 15 noiembrie 2018, horoscop vineri, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 15 noiembrie 2019. Berbecii sunt vulnerabili la nivel mental, iar Taurii au cheltuieli neprevăzute


ibra Zlatan Ibrahimovic s-a despărțit în modul său caracteristic de LA Galaxy! Foto în articol


jennifer lopez, proba, sani, regizor, reactie. dezvaluire Cum a reacționat Jennifer Lopez atunci când un regizor ”a vrut doar să-i vadă sânii!” Dezvăluirea artistei


DSC_4306-1024x678 Secretul celui mai longeviv cuplu din lume! Sunt împreună de 85 de ani și căsătoriți de 80! Foto în articol