Mondo News

Noroc cu Euro 2020! Ce se întâmplă cu Gara de Nord din Bucureşti

Vineri, 14 Iunie 2019 19:20
Scris de: Vlad Economu
Noroc cu Euro 2020! Ce se întâmplă cu Gara de Nord din Bucureşti

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, anunţă că Gara de Nord din Bucureşti va intra într-un proces de reabilitare, în primă fază urmând să fie făcute lucrări care pot fi finalizate până la începerea Campionatului European de Fotbal Euro 2020. “Acolo trebuie regândit totul, trebuie un concept nou, din punctul meu de vedere”, afirmă el, informează news.ro.

“Intră în reabiliare Gara de Nord, în programul de modernizare sunt sume alocate, mai ales că în cursul anul viitor va fi şi Campionatul European de Fotbal Euro 2020 şi chiar am semnat şi contractul pentru legătura între Otopeni şi Gara de Nord”, a afirmat, vineri, Răzvan Cuc.

El nu a putut preciza când vor începe efectiv lucrările la Gara de Nord din Bucureşti. “Modernizarea va fi una de amploare, dar cu siguranţă în prima parte vom face o modernizare care să se finalizeze până la începerea Campionatului, după care va urma o modernizare… acolo trebuie regândit totul, trebuie un concept nou, din punctul meu de vedere”, a mai spus ministrul.

Sursa foto: realitatea


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 20 august 2019, horoscop marti, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 20 august 2019. Taurii sunt visători, iar Vărsătorii pot da sfaturi speciale


walton, walmart, avere, castiguri Cea mai bogată familie din lume câștigă 4 milioane de dolari pe oră


cni, stadion steaua, stadion nou, foto, euro 2020 Euro 2020. Noul stadion Steaua începe să prindă contur! Galerie Foto în articol


meghan markle, jeans, blugi, interdictie, elisabeta a II-a Ce i-a interzis regina Elisabeta a II-a decesei de Sussex, Meghan Markle!