Mondo News

Nokia a prezentat oficial un alt telefon retro. Costă 89 de euro și are 4G, Facebook și Whatsapp

Vineri, 06 Septembrie 2019 11:18
Scris de: Vlad Economu
Nokia a prezentat oficial un alt telefon retro. Costă 89 de euro și are 4G, Facebook și Whatsapp

HMD Global, compania care deține brand-ul Nokia, a lansat mai multe telefoane la târgul IFA Berlin, printre ele numărându-se un alt model retro: 2720, cu clapetă și două ecrane.

Modelul 2720 nu are Android, însă pe el sunt instalate aplicații precum Facebook, Whatsapp și Google Assistant. Compania a prezentat și smartphone-uri moderne, modelele 6.2 și 7.2, dar spune că telefoanele retro și-au găsit peste 10 milioane de clienți în doi ani.

Nokia 2720 este un telefon cu clapetă în stilul celor care erau la modă acum 15 ani. Are două ecrane (cel interior de 2,8 inci și cel exterior de 1,3 inci, iar când telefonul sună poți răspunde deschizând clapeta.

HMD a pus pe 2720 o serie de lucruri moderne, precum conectivitate 4G și câteva aplicații, dar este clar că ecranele mici nu asigură o experiență extraordinară. Totuși, 2720 nu este pentru publicul care vrea telefoane de sute de euro, iar prețul este de partea lui: 89 de euro.

Nokia a mai lansat versiuni retro cu accente moderne pentru telefoane care au fost la modă demult, cel mai celebru exemplu fiind ”noul 3310” din 2017. HMD a lansat însă și acum smartphone-uri moderne, modelele 6.2 și 7.2, acest gen de telefoane fiind baza business-ului companiei.


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

parascheva 14 octombrie în calendarul ortodox. Sfânta cuvioasă Parascheva


Romani, injuraturi, istorie, amuzament, injuraturi inversate Care sunt cele mai amuzate înjurături 100% românești?


Floyd Mayweather, amintiri, puscarie, taxa protectie, snickers Floyd Mayweather, amintiri din pușcărie! Ce mânca și cât plătea taxă de protecție


grupare skimming, rechinu, claudiu martin florian, Fratele interlopului “Rechinul”, arestat de FBI. Suma uriașă bani pe care a câștigat-o din clonarea cardurilor