Mondo News

Noi dezvăluiri intime din viaţa lui Demi Moore! A făcut sex cu un actor chiar în noaptea dinaintea nunţii

Sambata, 12 Octombrie 2019 15:53
Scris de: Vlad Economu
Noi dezvăluiri intime din viaţa lui Demi Moore! A făcut sex cu un actor chiar în noaptea dinaintea nunţii

De aproximativ o lună, de când a lansat cartea biografică „Inside Out“, Demi Moore este în centrul atenţiei, ca urmare a dezvăluirilor incredibile din propria intimitate.

După ce a recunoscut că a făcut sex în trei, că a consumat droguri şi alcool, că a pierdut o sarcină şi că a fost violată după ce mama ei a vândut-o unui bărbat contra sumei de 500 de dolari, acum s-a aflat un nou lucru incredibil din trecutul celebrei actriţe.

Actorul Paul Carafotes a acordat un interviu în Daily Mail, dezvăluind că, înainte ca Demi Moore să se căsătorească cu Freddy Moore, aceasta i-a cerut să facă sex cu el. Şi totul se întâmpla doar cu câteva ore înainte de nuntă!

Citește și: DEMI MOORE A DEZVĂLUIT IDENTITATEA CELUI CARE A VIOLAT-O ÎN ADOLESCENȚĂ! ”CUM ESTE SĂ ȘTII CĂ MAMA TA TE-A VÂNDUT PENTRU 500 DE DOLARI”

Paul Carafotes (foto interior) a povestit că el şi Demi Moore erau amanţi şi că, în noaptea dinaintea nunţii ei, actriţa a acţionat ca o nebună, intrând peste el în casă şi spunându-i că îşi doreşte foarte mult să facă sex. „Demi era pe atunci o fată drăguţă de 18 ani. Era incredibilă în pat şi era greu să-i rezişti. Noaptea aceea este de departe cea mai de neuitat pentru mine“, a spus actorul.

Demi-Moore-Slept-With-Paul-Carafotes

Aventura a fost recunoscută şi de Demi Moore chiar în cartea ei: „Cu o noapte înainte de a mă mărita, în loc să exersez jurămintele de a doua zi, am sunat un tip pe care l-am cunoscut în platoul de filmare. Am fugit de la petrecerea burlăciţelor şi m-am dus în apartamentul lui“.

Sursa foto: billboard


Categorie: Homepage, Life, ultima ora

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 15 noiembrie 2018, horoscop vineri, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 15 noiembrie 2019. Berbecii sunt vulnerabili la nivel mental, iar Taurii au cheltuieli neprevăzute


ibra Zlatan Ibrahimovic s-a despărțit în modul său caracteristic de LA Galaxy! Foto în articol


jennifer lopez, proba, sani, regizor, reactie. dezvaluire Cum a reacționat Jennifer Lopez atunci când un regizor ”a vrut doar să-i vadă sânii!” Dezvăluirea artistei


DSC_4306-1024x678 Secretul celui mai longeviv cuplu din lume! Sunt împreună de 85 de ani și căsătoriți de 80! Foto în articol