Mondo News

Ninsorile şi ploile îşi fac apariţia în următoarele ore. Temperaturile scad sub zero grade

Miercuri, 30 Octombrie 2019 17:48
Scris de: Vlad Economu
Ninsorile şi ploile îşi fac apariţia în următoarele ore. Temperaturile scad sub zero grade

În următoarele ore, vremea se răceşte semnificativ şi vor fi ninsori, lapoviţă şi ploi în mare parte din ţară. Temperaturile maxime se vor încadra între 5 și 11 grade. Noaptea şi dimineaţa, temperaturile vor fi preponderent negative, favorizând apariţia ninsorilor şi lapoviţei. 

Joi, vremea va deveni deosebit de rece în cea mai mare parte a țării. În regiunile din jumătatea de sud, precum și la munte vor fi înnorări persistente și temporar, mai ales ziua, se vor semnala precipitații. Acestea vor fi sub formă de ninsoare la munte, mixte trecător îndeosebi în zonele submontane și sub formă de ploaie în rest. În celelalte regiuni, înnorările vor fi temporare și doar izolat se pot semnala ploi slabe. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări, ziua, local în Oltenia, Muntenia, Dobrogea și sudul Moldovei, amplificând senzația de rece. Temperaturile maxime se vor încadra între 5 și 11 grade, iar cele minime, preponderent negative în nord și centru, se vor încadra între -4 grade în depresiunile Carpaților Orientali și 7 grade pe litoral. Izolat se va semnala ceață.

La București, vremea va fi închisă și deosebit de rece pentru această dată, temperatura maximă urmând a fi de 5…6 grade, iar cea minimă de 2…4 grade. Temporar va mai ploua, iar vântul va sufla moderat, cu intensificări (viteze la rafală de 35…45 km/h), amplificând senzația de rece.

Vineri, vremea se va ameliora sub aspectul precipitațiilor, dar se va menține rece pentru această dată în special dimineața și noaptea. Cerul va fi variabil, cu înnorări în majoritatea regiunilor mai ales în timpul zilei. Cu totul izolat și trecător vor mai fi posibile precipitații slabe – mixte în zona montană și sub formă de ploaie în rest. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în sudul Banatului, pe litoral și în zona montană înaltă. Temperaturile maxime, în creștere față de intervalul precedent vor fi cuprinse între 6 și 12 grade, iar cele minime se vor situa între -3 și 5 grade, mai scăzute în estul Transilvaniei. Izolat se va semnala ceață.

La București, cerul va fi variabil, cu înnorări îndeosebi în timpul zilei, când trecător vor fi posibile ploi slabe. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul a 9 grade, iar cea minimă va fi de 1…2 grade, mai coborâtă în zona preorășenească.

Sursa foto: realitatea


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

DSC_4306-1024x678 Secretul celui mai longeviv cuplu din lume! Sunt împreună de 85 de ani și căsătoriți de 80! Foto în articol


horoscop 14 noiembrie 2019, horoscop joi, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 14 noiembrie 2019. Leii finalizează niște proiecte, iar Săgetătorii renunță la câteva obiceiuri nocive


kanal d, emisiune noua, reality show, survivor, survivor romania Kanal D vrea să-i dea decisiva concurentului PRO Tv!


faustino asprilla, jose luis chilavert, pablo escobar, episod socant, columbia-paraguay, tentativa asasinat, julio fierro Faustino Asprilla a povestit cum și de ce locotenenții lui Pablo Escobar au vrut să-l lichideze pe Jose Luis Chilavert