Mondo News

Nicu Maharu a murit! Mesajul transmis de fiul cunoscutului interlop

Joi, 21 Martie 2019 13:21
Scris de: Vlad Economu
Nicu Maharu a murit! Mesajul transmis de fiul cunoscutului interlop

Nicu Maharu, unul dintre cei mai cunoscuţi interlopi din România, a murit în dimineaţa zilei de 21 martie după ce mai bine de un an s-a luptat cu cancerul.

Update: Fiul său a postat un mesaj emoționant pe pagina personală de Facebook, în care și-a exprimat durerea profundă și a anunțat locul unde va fi depus sicriul cu trupul celui decedat azi-noapte. 

”Este o zi trista pentru mine, pentru familia mea si pentru toti cei cate l-au cunoscut pe tatal meu, Nicu Maharu !  Locul unde va fii depus sicriul cu trupul neinsufletit se va afla in Comuna Ghimpati, Judetul Giurgiu la Caminul Cultural (primaria Ghimpati) ! Cine l-a iubit pe Nicu Maharu si vrea sa il vada pentru ultima oara, este asteptat sa vina ! Inmormantarea va fi Sambata la ora 13:00 ! Va rog dati share mai departe !”, a spus fiul lui Nicu Maharu.

Știre inițială

Nicolae Molea, cunoscut în lumea interlopă drept Nicu Maharu, a murit. Bărbatul suferea de cancer, boală pe care a depistat-o după ce în 2017 a făcut un atac cerebral în urma căruia a paralizat temporar pe partea dreaptă. 

În urma unor analize mai amănunţite, medicii au descoperit că avea o tumoare la cap şi suferea de diabet. În ultimele luni, starea de sănătate i s-a înrăutăţit, iar medicii nu au mai putut face nimic, scrie adevarul.ro.

Sursa foto: facebook


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

miopie, vedere, oameni, ochelari, aristotel, evul mediu, stiinta, Cum se descurcau oamenii cu probleme de vedere înaintea inventării ochelarilor?


horoscop 22 aprilie 2019, horoscop luni, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 22 aprilie 2019. Vărsătorii au mici conflicte cu șefii, iar Gemenii au multe de făcut


submarin atomic, belgorod, vladimir putin, rusia, lansare, Submarinul sinistru al lui Vladimir Putin. Ar putea șterge un oraș întreg de pe fața pământului! Video


robert de niro, donald trump, atac dur, gangster aspirant, ratat, video, The Late Show With Stephen Colbert Robert de Niro îl atacă, din nou, pe Donald Trump: E un adevărat ratat, un gangster aspirant! Video