Mondo News

Nicolas Cage, în cel mai inedit rol din lume! Filmul care i-ar putea resuscita cariera

Marti, 19 Noiembrie 2019 15:24
Scris de: Vlad Economu
Nicolas Cage, în cel mai inedit rol din lume! Filmul care i-ar putea resuscita cariera

Ar putea fi ceva mai Cage de atat? Nicolas Cage este in discutii pentru a juca rolul … Nicolas Cage in meta drama “The Unbearable Weight of Massive Talent” ce ar putea fi produsa de Lionsgate.

In ultimii ani, actorul a aparut in filme si productii cu buget mic. Ultima mare lansare a fost in 2011, cand a jucat in Ghost Rider: Spirit of Vengeance, bazat pe un personaj Marvel. Acum, Cage s-ar putea reintoarce intr-un rol urias, urmand sa interpreteze unul dintre cele mai iconice personaje de la Hollywood: chiar Nicolas Cage.

Pentru acest proiect au intrat in cursa si HBO Max, si Paramount, insa Lionsgate este in negocierile finale pentru “The Unbearable Weight of Massive Talent”, scrie The Hollywood Reporter.

Citește și: CUM A REACȚIONAT JENNIFER LOPEZ ATUNCI CÂND UN REGIZOR ”A VRUT DOAR SĂ-I VADĂ SÂNII!” DEZVĂLUIREA ARTISTEI

Scenariul este scris de Tom Gormican si Kevin Etten, Gormican urmand sa si regizeze.

Nicolas Cage, în rolul vieții sale

In “The Unbearable Weight of Massive Talent”, personajul Nicolas Cage este disperat sa prinda un rol in noul film al lui Quentin Tarantino, in timp ce se confrunta si cu relatia incordata pe care o are cu fiica sa. Cage, un tip cu multe datorii, se vede nevoit sa mearga la ziua de nastere a unui miliard mexican, care se intampla sa fie fan al sau, pentru 1 milion de dolari.

In timp ce discuta cu acesta, Cage este informat de CIA ca bogatasul este de fapt un sef de cartel de droguri care a rapit-o pe fiica presedintelui Mexicului, iar el este recrutat astfel de guvernul SUA pentru a obtine informatii in acest caz. Situatia devine si mai dramatica atunci cand miliardarul le aduce pe fiica si fosta sotie a lui Cage pentru a se impaca.

Povestea include si legaturi cu filmele lui Cage, Leaving Las Vegas, Face-Off si Gone in 60 Seconds. Kevin Turen, care a produs drama Waves si seria Euphoria, va produce filmul alaturi de Cage si Mike Nilon. Tom Gormican a scris si regizat comedia romantica “That Awkward Moment”, cu  Zac Efron, Michael B. Jordan si Miles Teller, iar Etten a creat Ghosted.

Sursa traducere: filmnow.ro


Categorie: Homepage, Life, ultima ora

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

mos nicolae, obiceiuri, traditii, sfantul nicolae, nicolae de myra Moș Nicolae. Obiceiuri și tradiții. Cine a fost Sfântul Nicolae


jjames bond, no time to die, trailer, video, No time to die. Primul trailer pentru viitoarea peliculă James Bond! Video


brad de craciun, marbella, cel mai scump brad, Debbie Wingham, paza permanenta Cel mai scump brad de Crăciun din lume! Are pază asigurată permanent! Foto în articol


spioni rusi, alpi, franta, baza operatiuni, agenti gru, asasinate la comanda, le monde Franța, baza agenților ruși specializați în asasinate la comandă în Europa