Mondo News

Nici prin cap nu-ți trece ce a prestat Celentano, și unde, înainte de a deveni celebru în Las Fierbinți

Marti, 16 Ianuarie 2018 15:28
Scris de: Vlad Economu
Nici prin cap nu-ți trece ce a prestat Celentano, și unde, înainte de a deveni celebru în Las Fierbinți

Actorul Adrian Văncică, celebru pentru rolul beţivului Celentano, din “Las Fierbinţi” (Pro TV), are un trecut interesant. Înainte să devină vedeta de azi, actorul a muncit pe brânci tocmai în Coreea de Sud. Avea doar 25 de ani.

De 12 sezoane, Adrian Văncică (40 de ani) joacă în “Las Fierbinţi”, la Pro TV, în rolul lui Celentano, beţivul satului, partitură cu care şi-a câştigat celebritatea. Însă puţini ştiu că, Văncică şi-a câştigat existenţa pe meleaguri străine, făcând pe clovnul.

“Am stat un an de zile în Coreea de Sud. În 2002 am lucrat acolo, atunci când a fost Campionatul Mondial de fotbal. Atunci am pierdut foarte mulţi bani, pentru că se făceau pariuri pe cine va câştiga meciurile. Am lucrat într-un parc de distracţii, imens. Dacă ai fost în Disneyland Paris, ăla e pocnitoare. Am intrat în pielea mai multor personaje. Să vezi ce frumos era când eram costumat ca Zorro.

Făceam clownerie, jonglerie, show-uri de stradă, intram în pielea unor personaje de basm, să se vadă că eram european. Acea experienţă mi-a folosit enorm, a fost armata pe care n-am făcut-o. A fost o socializare bruscă, pentru că eram acolo cu mai mulţi ruşi, bulgari, moldoveni. M-am întors apoi în România. În momentul în care eu plecasem din Romania, făcusem câteva filme, câteva piese de teatru, jucasem cu nume mari. Avusesem şi o mică  emisiune la Pro TV, dar care s-a terminat repede”, a povestit Adrian Văncică pentru Rock Fm, la emisiunea “Morning Glory”.

Văncică a explicat de unde s-a inspirat pentru personajul Celentano: “După două zile de filmare mă dor ochii. Pentru că eu niciodată nu-mi văd partenerii cu care joc, mă văd pe mine. Zici ca-s Al Pacino în <Parfum de femeie>, nu văd nimic în jur. Pe beţivii pe care îi imit i-am cunoscut la bloc, sunt trei la număr, iar nici unul, niciodată, nu îl recunoaşte pe celălalt”, a mai povestit Adrian Văncică.

Sursa foto: pro tv


Categorie: Homepage, Life, ultima ora

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

ofiter spp, palatul cotroceni, ipoteza, bantuit Un ofițer SPP face o mărturie halucinantă: Palatul Cotroceni este bântuit!


horoscop 18 septembrie 2018, horoscop marți, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 18 septembrie 2018. Taurii sunt impasibili la orice, iar Leii nu trebuie să ia totul atât de personal


gina pistol, antena 1, inlocuire, motiv, asia express, liviu varciu, catalin stefanescu De ce a fost dată afară Gina Pistol de la Antena 1. Cine o va înlocui la Asia Express


beatles, destrabalare, masturbare, paul mccartney, john lennon, orgii Paul McCartney dă cărțile pe față. Cum se destrăbălau membrii trupei Beatles când nu îi vedea nimeni!