Mondo News

Neymar a dat în judecată FC Barcelona! Suma uriașă solicitată de starul brazilian

Miercuri, 31 Ianuarie 2018 13:32
Scris de: Vlad Economu
Neymar a dat în judecată FC Barcelona! Suma uriașă solicitată de starul brazilian

Neymar jr a dat în judecată FC Barcelona! Starul brazilian a depus o plângere în justiție la adresa fostului său club. Neymar solicită să-i fie achitată cea de-a doua parte a primei care îi revenea, prin contract, în momentul despărțirii de FC Barcelona.

Actualul atacant al lui Paris Saint-Germain solicită din partea Barcelonei suma de 26 milioane euro, la care se adaugă o dobândă de 10%, valoarea totală apropiindu-se de 30 milioane euro.

Clubul FC Barcelona l-a acționat la rândul sau în justiție pe Neymar, pentru a recupera de la brazilian banii încasați după prelungirea contractului sau cu echipa de pe Camp Nou, cu o lună înaintea plecării în Franța, precum și daune în valoare de 9 milioane euro, suma totală ridicându-se la 75 milioane euro, scrie o publicație spaniolă.

Războiul dintre cele două părți a debutat în luna august, după ce Barcelona a refuzat să-i achite lui Neymar a doua parte a primei promise la prelungirea înțelegerii cu clubul spaniol, în momentul în care atacantul a decis să plece la echipa franceză Paris Saint-Germain, care a plătit clauza de reziliere a contractului brazilianului cu FC Barcelona, în valoare de 222 milioane euro.

Conducătorii clubului catalan și-au motivat decizia prin faptul că Neymar nu și-a respectat contractul care îl lega de FC Barcelona până în anul 2021.

Sursă traducere: agerpres.ro

 


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

dani mocanu, interlopi, umilinta, manelist Dani Mocanu, umilit la maximum de interlopi! Manelistul a fost dezbrăcat și obligat să…..


top 10, vedete hollywood, actrite bine platite, top forbes, scarlett johansson Cine este cea mai bine plătită actriţă de la Hollywood în 2018! Dar și cum arată Top 10


despre sex, femei sex, relatii cuplu, relatii sex, relatii sexuale, sex, sfaturi barbati, sfaturi femei, sfaturi sex, viata sexuala Faci pariu că nu știai? Chestiile acestea le sperie cu adevărat pe femei în pat


jaf, perioada comunista, autori, historia, condamnare la moarte acesta a fost cel mai mare jaf din perioada comunistă? Cine au fost autorii și ce au pățit aceștia