Mondo News

Neymar a dat în judecată FC Barcelona! Suma uriașă solicitată de starul brazilian

Miercuri, 31 Ianuarie 2018 13:32
Scris de: Vlad Economu
Neymar a dat în judecată FC Barcelona! Suma uriașă solicitată de starul brazilian

Neymar jr a dat în judecată FC Barcelona! Starul brazilian a depus o plângere în justiție la adresa fostului său club. Neymar solicită să-i fie achitată cea de-a doua parte a primei care îi revenea, prin contract, în momentul despărțirii de FC Barcelona.

Actualul atacant al lui Paris Saint-Germain solicită din partea Barcelonei suma de 26 milioane euro, la care se adaugă o dobândă de 10%, valoarea totală apropiindu-se de 30 milioane euro.

Clubul FC Barcelona l-a acționat la rândul sau în justiție pe Neymar, pentru a recupera de la brazilian banii încasați după prelungirea contractului sau cu echipa de pe Camp Nou, cu o lună înaintea plecării în Franța, precum și daune în valoare de 9 milioane euro, suma totală ridicându-se la 75 milioane euro, scrie o publicație spaniolă.

Războiul dintre cele două părți a debutat în luna august, după ce Barcelona a refuzat să-i achite lui Neymar a doua parte a primei promise la prelungirea înțelegerii cu clubul spaniol, în momentul în care atacantul a decis să plece la echipa franceză Paris Saint-Germain, care a plătit clauza de reziliere a contractului brazilianului cu FC Barcelona, în valoare de 222 milioane euro.

Conducătorii clubului catalan și-au motivat decizia prin faptul că Neymar nu și-a respectat contractul care îl lega de FC Barcelona până în anul 2021.

Sursă traducere: agerpres.ro

 


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 22 februarie 2018, horoscop zilnic, horoscop joi, horoscop azi Horoscop 22 februarie 2018. Ar fi bine să fii echilibrat și să vorbești scurt și la obiect


nostradamus, profetii, cutremure, razboi mondial, anul 2018 Profețiile teribile făcute de Nostradamus pentru anul 2018


smiley, joc dublu, gina pistol, ana baniciu, relatie, fundulet, fost iepuras playboy Smiley a jucat la dublu! Artistul a pendulat între Gina Pistol și celebra “Funduleț”


cristina neagu, salariu urias, csm bucuresti, bani publici, 265.000 euro, gabriela firea, Cristina Neagu are un salariu uriaș! Vedeta de la CSM câștigă mai bine decât vedetele FCSB