Mondo News

Neymar a dat în judecată FC Barcelona! Suma uriașă solicitată de starul brazilian

Miercuri, 31 Ianuarie 2018 13:32
Scris de: Vlad Economu
Neymar a dat în judecată FC Barcelona! Suma uriașă solicitată de starul brazilian

Neymar jr a dat în judecată FC Barcelona! Starul brazilian a depus o plângere în justiție la adresa fostului său club. Neymar solicită să-i fie achitată cea de-a doua parte a primei care îi revenea, prin contract, în momentul despărțirii de FC Barcelona.

Actualul atacant al lui Paris Saint-Germain solicită din partea Barcelonei suma de 26 milioane euro, la care se adaugă o dobândă de 10%, valoarea totală apropiindu-se de 30 milioane euro.

Clubul FC Barcelona l-a acționat la rândul sau în justiție pe Neymar, pentru a recupera de la brazilian banii încasați după prelungirea contractului sau cu echipa de pe Camp Nou, cu o lună înaintea plecării în Franța, precum și daune în valoare de 9 milioane euro, suma totală ridicându-se la 75 milioane euro, scrie o publicație spaniolă.

Războiul dintre cele două părți a debutat în luna august, după ce Barcelona a refuzat să-i achite lui Neymar a doua parte a primei promise la prelungirea înțelegerii cu clubul spaniol, în momentul în care atacantul a decis să plece la echipa franceză Paris Saint-Germain, care a plătit clauza de reziliere a contractului brazilianului cu FC Barcelona, în valoare de 222 milioane euro.

Conducătorii clubului catalan și-au motivat decizia prin faptul că Neymar nu și-a respectat contractul care îl lega de FC Barcelona până în anul 2021.

Sursă traducere: agerpres.ro

 


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

simona halep. vacanta, planuri, accidentare Simona Halep a anunțat ce planuri are în viitorul apropiat: O să-mi iau o vacanţă mai lungă


alina vidican, cristi borcea, mesaj arogant Alina Vidican i-a transmis un mesaj arogant lui Cristi Borcea: Dacă vrei să-ți vezi copiii….


banane, boala tropicala, disparitie, boala panama Adio banane? Specialiștii fac eforturi disperate pentru a le salva


Selma blair, scleroza multipla, actrita, boala incurabila Selma Blair a anunțat că suferă de o afecțiune incurabilă