Mondo News

Next Star, din culise: Cursurile de teatru, tot mai solicitate. Vezi si cum arata Pepe in urma cu 17 ani. FOTO

Joi, 21 Noiembrie 2013 20:59
Scris de: Maria Enache

NEXT STAR: O noua editie a emisiunii Next Star are loc, joi, la Antena 1. In aceasta seara, telespectatorii Next Star pot vedea cum scenetele interpretate de concurenti pe scena emisiunii prezentate de Dan Negru i-a determinat pe toti mai multi copii sa se inscrie la cursuri de teatru.

NEXT STAR: Tot joia aceasta il vedem pe Pepe pe scena unui concurs, in urma cu 17 ani. Spectacolul era prezentat tot de Dan Negru, asadar daca sunteti curiosi sa-l vedeti pe Pepe cel din 1994, nu pierdeti emisiunea Next Star de joi, 21 noiembrie.

NEXT STAR: Urmarea emisiunii “Next Star”: sute de copii s-au inscris la cercurile de teatru din intreaga tara

Saptamanile trecute, actorul Vasile Muraru, a facut un tur al oraselor din Romania pentru filmari ale show-ului “Next Star”. Juratul de la “Next Star” a fost placut surprins de primirea facuta de catre localnici, dar si de faptul ca romanii indragesc atat de mult emisiunea celor mai mici talente din Romania.

Actorul a descoperit cu uimire ca toate locurile cercurilor de teatru din aceste mici orasele de provincie sunt ocupate. Ba mai mult, la cerearea copiilor, locurile s-au suplimentat considerabil.

“M-am bucurat sa constat ca in urma emisiunii Next Star si a numerelor de teatru prezentate de catre concurenti alaturi de mari actori ai scenei romanesti, in show-ul nostru, tinerii se indreapta spre teatru. Numai la cercul de teatru din Dragasani sunt 400 de copii inscrisi si 600 la cel din Valcea. Si aceste orase sunt doar cateva din Romania. Va dati seama ce inseamna asta? O noua generatie de mari actori”, declara actorul.

NEXT STAR: Imagini de colecţie! Dan Negru îl prezintă pe Pepe la un concurs din 1994!

Că mamele sunt întotdeauna mândre de realizările copiilor lor, nu mai este pentru nimeni o noutate. Cu atât mai mult cu cât fiii lor sunt persoane cu sute de mii de fani ca Pepe sau Dan Negru.

În emisiunea de joi, de la ora 20:30, la “Next Star”, telespectatorii ANTENEI 1 pot urmări un filmuleţ în care Pepe apare pe scena unui concurs, în Timişoara, acum 17 ani. Cel care îl prezenta la momentul acela era nimeni altul decât Dan Negru, prezentatorul show-lui Next Star. “Ţin minte concursul, era prin anii ‘94-’95, si se numea “Radio Star”, se desfăşura la Timişoara. Nu mai aveam înregistrarea, dar mama lui Pepe mi-a reamintit momentul şi mi-a dat şi filmarea. Să vedeţi ce feţe aveam: eu cu un costum de neica-nimeni, Pepe cu o chică până-n brâu. Trebuie neapărat să vă uitaţi la emisiunea de diseara”, spune, amuzant, Dan Negru.

Printre hohote de râs, Pepe completează: “ Îmi aduc aminte de acel moment. Ce faţă aveam! Mergeam la multe festivaluri şi concursuri prin anii 1995-1999. În’ 99 am intrat în Latin Expres şi asta a însemnat şi succesul meu muzical. Dar mama mea colecţionează încă de atunci toate înregistrările şi apariţiile mele la tv. Chiar i-am zis că nu o să mai aibă loc în casă de atâtea amintiri. Mama însă mi-a zis că nu renunţă la nici o filmare, cine ştie când am nevoie de ceva. Are omul ei cu care lucrează la baza de date: trece casetele VHS pe cd-uri, apoi cd-urile pe stick-uri şi harduri externe. E specialist! Nu mi-am dat seama de potenţialul arhivei decât în momentul în care mi-am pus site-ul la punct. Abia atunci i-am dat dreptate”.

NEXT STAR 21 NOIEMBRIE 2013 


Articole Recomandate

Stiri din aceeasi categorie

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Lifestyle

Administratie publica

Economie

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

DOUA SAPTAMANI, AVERTISMENT ANM, PROGNOZA METEO DOUA SAPTAMANI, RACIRE USOARA, VREME CALDA, PRECIPITATII MODERATE, ANM PROGNOZA METEO pentru urmatoarele 2 saptamani: VREMEA pentru fiecare zona a tarii


SUPAPA BANI PUBLICI, RISE PROJECT, INVESTIGATIE RISE PROJECT, CENTRALA NUCLEARA CERNAVODA, BANI PUBLICI, ELCOMEX, COMBINATII BANI PUBLICI, ION GRECU, ELCOMEX, SUPAPA cu BANI PUBLICI de la CENTRALA NUCLEARA CERNAVODA


HOROSCOP SAPTAMANA 29 AUGUST-4 SEPTEMBRIE 2016, SEPTEMBRIE 2016, HOROSCOP, PREVIZIUNI ASTRALE, HOROSCOPUL SAPTAMANII 29 august-4 septembrie 2016. Ce iti rezerva astrele in primele zile de toamna


HOROSCOP SEPTEMBRIE 2016, HOROSCOP LUNA SEPTEMBRIE 2016, HOROSCOP LEU SEPTEMBRIE 2016, HOROSCOP BALANTA SEPTEMBRIE 2016, HOROSCOP SCORPION SEPTEMBRIE 2016, HOROSCOP VARSATOR SEPTEMBRIE 2016, HOROSCOP SAGETATOR SEPTEMBRIE 2016, HOROSCOP CAPRICORN SEPTEMBRIE 2016, HOROSCOP RAC SEPTEMBRIE 2016, HOROSCOP BERBEC SEPTEMBRIE 2016, HOROSCOP TAUR SEPTEMBRIE 2016, HOROSCOP GEMENI SEPTEMBRIE 2016, HOROSCOP PESTI SEPTEMBRIE 2016, HOROSCOP FECIOARA SEPTEMBRIE 2016, HOROSCOPUL LUNII SEPTEMBRIE 2016. Previziuni complete pentru toate ZODIILE