Mondo News

Mugur Isărescu a lansat un atac la adresa guvernului Dăncilă

Joi, 25 Octombrie 2018 15:10
Scris de: Vlad Economu
Mugur Isărescu a lansat un atac la adresa guvernului Dăncilă

Salariile ar trebui să crească odată cu productivitatea, o consecinţă dramatică fiind ca acestea să fie majorate de către politicieni, şi nu prin forţa pieţei, a declarat Mugur Isărescu, guvernatorul Băncii Naţionale a României (BNR), în cadrul unei conferinţe de specialitate, anunță Agerpres.

“În România, ne confruntăm cu o serie de provocări, care cu siguranţă nu sunt numai aici, ci şi la nivelul Uniunii Europene. Una dintre consecinţele dramatice ar fi ca salariile să fie majorate de către politicieni, şi nu prin forţa pieţei. Ne confruntăm, de asemenea, cu problema migraţiei.

Avem peste 3 milioane de români, un procent semnificativ din totalul populaţiei apte de muncă, care au plecat din ţară pentru a se stabili în alte state membre. Într-o ordine firească, salariile ar trebui să crească odată cu productivitatea şi astfel să devenim competitivi. Vorbind despre infrastructură, vreau să menţionez că aceasta este esenţială pentru a conecta diferite regiuni, regiuni din care şi România face parte.

Pentru a avea o economie solidă este important să menţinem o perspectivă în care să implementăm reforme politice coerente. România are nevoie de o convergenţă economică stabilă. Este singura cale prin care putem ajunge la destinaţie”, a afirmat Isărescu.

Sursa foto: BNR


Un comentariu

  1. DAC ROMAN
    Reply

    Am vorbit ieri cu domnul Revolver, Kolt și tovarăsul Kalașnikov. Mi-au spus că mă susțin, dacă ciurui, sectorul din Guvern, cel cu hoți,coorupți,, penali și mafioți, dacă ciurui pe mafioții din Camera Deputaților și Parlament, pe toți măscăricii , idioții, tâmpiții și prostalăii.. Voi începe cu Dracnea, Vâlcov,Nicolicea, Nicolaie, Codrin și restul neanderthalilor și fără a evita pe primitivii rămași din hommo- erecticus. Am 10 sectoare cu 30 de cartușe dun plumb fiecare la purtător de 2000 de soldați, cu care voi reuși să fac un parlament de 300 de deputați, nu peste 6oo ca astăzi.. Vorba lui Basescu îi voi ciuruii pe toți vinovații. În orice caz, nu voi scăpa, nici un mafiot, nici un baron și nici un penal, care și-a bătut joc de neamul românesc. ÎI VOI CIURUII PE TOȚI DUȘMANII ȘI TRADATORII NEAMULUI ROMÂNESC. Voi face curat de Crăciun în România. VIVA ROMÂNIA MARE!!!!

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

facebook, parole stocate, servere interne, scandal Facebook recunoaște! A stocat sute de milioane de parole fără să le cripteze, pe servere interne


will-smith-abstinenta-alcool Motivul pentru care Will Smith nu a băut alcool timp de zece ani


catalin scarlatescu, relatie, chef, sarut, cantareata, maria andria, Cătălin Scărlătescu, surprins sărutându-se cu o cântăreață! Cine este blonda care l-a prins în mreje pe chef


horoscop 23 martie 2019, horoscop sambata, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 23 martie 2019. Vărsătorii vor să-și întemeieze o familie, iar Peștii nu trebuie să creadă tot ce aud