Mondo News

Motivul stupid pentru care a fost prins un hoț de criptomonede

Miercuri, 04 Septembrie 2019 12:43
Scris de: Vlad Economu
Motivul stupid pentru care a fost prins un hoț de criptomonede

Un bărbat care a furat criptomonede în valoare de 15.000 de dolari a fost prins după ce a trimis un e-mail în care își cere scuze unui detectiv care cerceta cazul. În mod ironic, hoțul era deja în închisoare fiind acuzat de furt de identitate.

Bărbatul în vârstă de 29 de ani a furat în aprilie telefonul unui rezident din Connecticut, Statele Unite, pe un aeroport din California, scrie The Next Web. Ulterior, Darren Carter a folosit dispozitivul pentru a obține fonduri din contul victimei de pe exchange-ul de monede digitale Coinbase.

Anchetatorii au reușit să urmărească traseul criptomonedelor, deoarece hoțul mutase banii într-un cont de PayPal la câteva ore după ce a furat telefonul victimei, după ce mai întâi a convertit monedele digitale în dolari prin intermediul Coinbase.

În cele din urmă, PayPal a recuperat suma de 15.472,31 dolari și a returnat-o victimei. Potrivit sursei citate, Darren Carter a fost extrădat în Connecticut și ulterior transportat în California, unde a fost reținut – și s-a stabilit o cauțiune în valoare de 150.000 de dolari.


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

kobe bryant a murit, a murit kobe bryant, nba, accident elicopter, la lakers, deces Legendarul Kobe Bryant a murit într-un accident de elicopter! Fetița sa cea mare, în vârstă de 13 ani, a decedat și ea


australia, video, rechin, specie noua, rechin care merge, Australia. A fost descoperită o nouă specie de rechin, care merge pe sub apă! Video


iphone, apple, model nou, low cost, accesibil Apple ar putea lansa un nou iPhone! Modelul va fi accesibil pentru orice buzunar


costel corduneanu, amenintare, abi talent, alex velea, mesaj, interlop Unul dintre cei mai temuți interlopi îl pune la punct pe Abi Talent: „Tu, un gunoi…”