Mondo News

Motivul real pentru care Andra i-a lăsat cu ochii în soare pe producătorii de la Vocea României

Sambata, 21 Septembrie 2019 00:13
Scris de: Vlad Economu
Motivul real pentru care Andra i-a lăsat cu ochii în soare pe producătorii de la Vocea României

Ajunsă la cel de-al nouălea sezon, emisiunea Vocea României de la Pro TV şi-a pierdut unul dintre juraţi, pe Andra, care a fost înlocuită de Horia Brenciu. Abia acum s-a aflat adevăratul motiv pentru care artista nu mai apare la celebrul show de televiziune.

Cei de la Cancan scriu că motivul pentru care Andra Măruţă a ales să părăsească emisiunea Vocea României este un contract, mai exact un turneu naţional organizat împreună cu Carrefour, pe care soţia lui Cătălin Măruţă este obligată să-l onoreze. De Ziua Naţională a României, pe 1 decembrie, este programată finala de la Vocea României, iar, în aceeaşi zi, Andra are de onorat un concert în Cluj-Napoca. Ea nu a putut abandona această înţelegere, mai ales că 7.000 de persoane au cumpărat deja bilete la acest spectacol.

Sursele spun ca acest contract, semnat de Andra cu cei de la Carrefour, ar fi valabil doi ani. În cazul în care ar fi dorit să continue la Vocea României, artista ar fi trebuit să renunțe la concertele programate de-a lungul următoarelor luni. Andra a acceptat să fie jurat la Vocea României, inițial, un singur an, conștientă de contractul pe care l-a parafat cu Carrefour. Imediat ce ea și-a anunțat decizia, șefii de la Pro TV au încercat să o convingă să rămână în familia show-ului. S-ar fi renegociat inclusiv suma din contract, care urma să fie, logic, mai mare, însă Andra a ales să onoreze înțelegerea cu turneul organizat de Carrefour în toată România. Ca o informaţie inedită, artista are la dispoziţie pentru deplasările prin ţară şi un camion personalizat.

Andra și-a anunțat plecarea din juriul de la Vocea României încă din luna martie a acestui an. Invitată în cadrul emisiunii “Oameni de colecție” de la DIGI FM, artista a declarat că tot ce se întâmplă la filmări o lasă rece și că nu se regăsește. Practic, Andra a lăsat de atunci să se înțeleagă faptul că va părăsi celebrul show de la Pro TV.

Sursa foto: protv.ro


Categorie: Homepage, Life, ultima ora

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 14 octombrie 2019, horoscop luni, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 14 octombrie 2019. Berbecii sunt plini de energie, iar Capricornii au parte de mici conflicte


parascheva 14 octombrie în calendarul ortodox. Sfânta cuvioasă Parascheva


Romani, injuraturi, istorie, amuzament, injuraturi inversate Care sunt cele mai amuzate înjurături 100% românești?


Floyd Mayweather, amintiri, puscarie, taxa protectie, snickers Floyd Mayweather, amintiri din pușcărie! Ce mânca și cât plătea taxă de protecție