Mondo News

Motivul pentru care Gigi Becali a refuzat să îl cunune pe Cristi Borcea cu Valentina Pelinel

Sambata, 15 Septembrie 2018 10:54
Scris de: Vlad Economu
Motivul pentru care Gigi Becali a refuzat să îl cunune pe Cristi Borcea cu Valentina Pelinel

Motivul pentru care Gigi Becali a refuzat să îl cunune pe Cristi Borcea cu Valentina Pelinel. Cei doi s-au cununat civil în urmă cu câteva zile, iar acum se pregătesc să ajungă și în fața altarului.

Gigi Becali l-a cununat pe Cristi Borcea în anul 2011, atunci când fostul acționar de la Dinamo s-a însurat cu cea de-a doua sa soție, Alina Vidican, însă de această dată a refuzat să-i mai fie naș.

Citește și: CRISTI BORCEA ȘI VALENTINA PELINEL S-AU CĂSĂTORIT! MICUȚUL MILAN VA AVEA NU UNUL, CI DOI FRĂȚIORI

„M-a sunat, mi-a cerut binecuvântarea! I-am spus că nu am treabă eu cu asta. Eu l-am cununat o dată, eu a doua oară nu mă mai bag! Noi nu ne jucam cu din astea! Astea sunt Sfintele Taine! Sunt lucruri cu care nu poți să faci așa cum vrei tu! Eu stau departe de asta și nu ma refer la el acum, ci în general vorbind”, – a spus Gigi Becali la Pro X, potrivit sport.ro.

Pe de altă parte, Gigi Becali nu a trecut cu vederea faptul că Borcea va fi tată din nou: „Să vedem cum o să se descurce cu nouă  copii. Asta e important”, a adăugat Gigi Becali pentru sursa citată.

Sursa foto: sport


Categorie: Homepage, Life, ultima ora

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

model victorias secret, judecata, hotel lux, gandaci Un model Victoria’s Secret dă în judecată un hotel de lux. Este cumplit ce i s-a întâmplat într-o noapte


franta, fata ascunsa, furtuni, satelit, cercetare, taranis Franța: Satelitul Taranis va studia ”faţa ascunsă” a furtunilor!


richard gere, tata, copil, sarcina, alejandra silva Richard Gere va deveni tată la 69 de ani


coca cola, canabis, bautura Coca Cola poartă discuții pentru lansarea unor băuturi care să conțină canabis