Mondo News

Motivul pentru care Gigi Becali a refuzat să îl cunune pe Cristi Borcea cu Valentina Pelinel

Sambata, 15 Septembrie 2018 10:54
Scris de: Vlad Economu
Motivul pentru care Gigi Becali a refuzat să îl cunune pe Cristi Borcea cu Valentina Pelinel

Motivul pentru care Gigi Becali a refuzat să îl cunune pe Cristi Borcea cu Valentina Pelinel. Cei doi s-au cununat civil în urmă cu câteva zile, iar acum se pregătesc să ajungă și în fața altarului.

Gigi Becali l-a cununat pe Cristi Borcea în anul 2011, atunci când fostul acționar de la Dinamo s-a însurat cu cea de-a doua sa soție, Alina Vidican, însă de această dată a refuzat să-i mai fie naș.

Citește și: CRISTI BORCEA ȘI VALENTINA PELINEL S-AU CĂSĂTORIT! MICUȚUL MILAN VA AVEA NU UNUL, CI DOI FRĂȚIORI

„M-a sunat, mi-a cerut binecuvântarea! I-am spus că nu am treabă eu cu asta. Eu l-am cununat o dată, eu a doua oară nu mă mai bag! Noi nu ne jucam cu din astea! Astea sunt Sfintele Taine! Sunt lucruri cu care nu poți să faci așa cum vrei tu! Eu stau departe de asta și nu ma refer la el acum, ci în general vorbind”, – a spus Gigi Becali la Pro X, potrivit sport.ro.

Pe de altă parte, Gigi Becali nu a trecut cu vederea faptul că Borcea va fi tată din nou: „Să vedem cum o să se descurce cu nouă  copii. Asta e important”, a adăugat Gigi Becali pentru sursa citată.

Sursa foto: sport


Categorie: Homepage, Life, ultima ora

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 21 aprilie 2019, horoscop duminica, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 21 aprilie 2019. Gemenii au nevoie de odihnă, iar Săgetătorii sunt discreți


Hollywood_2000x1000_72dpi Actori care nu mai au voie să lucreze împreună! De ce le-a fost interzisă colaborarea la Hollywood! Galerie foto


avengers, filme cu super eroi, filme marvel, avengers endgame, fratii russo Avengers: Endgame. Un singur actor a avut voie să citească scenariul adevărat!


DUMINICA FLORIILOR, 5 APRILIE 2015, FLORII 2015, FLORII APRILIE 2015, TRADIDII DE FLORII, SUPERSTITII DE FLORII, OCBICEIURI DE FLORII, LAZAR, LAZARELUL, DUMINICA STALPARILOR, RAMURI SALCIE, Duminica Floriilor, aprilie 2019. Tradiții, obiceiuri și superstiții de Florii