Mondo News

Moțiunea de cenzură a picat înainte să înceapă votul din plenul reunit al Camerei Deputaților și Senatului

Joi, 20 Decembrie 2018 10:55
Scris de: Vlad Economu
Moțiunea de cenzură a picat înainte să înceapă votul din plenul reunit al Camerei Deputaților și Senatului

Plenul reunit al Camerei Deputaților și Senatului a început, joi, ședința dedicată moțiunii de cenzură prin care PNL, USR și PMP cer demiterea Guvernului Viorica Dăncilă, scrie stiripesurse.ro.

În plenul Parlamentului participă prim-ministrul împreună cu întregul cabinet de miniștri. Pentru ca moțiunea de cenzură să fie adoptată și Guvernul să fie demis, este nevoie de votul a 233 de parlamentari.

Moțiunea de cenzură a fost semnată de 163 de parlamentari PNL, USR și PMP, astfel încât opoziția are nevoie să mai atragă la vot încă 70 de parlamentari.

UDMR participă la ședință dar nu va vota. Grupul minorităților nu a anunțat cum vor vota dar surse parlamentare spun că mai degrabă votul este pentru susținerea Guvernului.

La deschiderea ședinței și-au înregistrat prezența aproximativ 250 de parlamentari.  Dintre aceștia, aproape 30 sunt de la PSD-ALDE și nu vor vota, astfel că opoziția nu are de unde să obțină voturile necesare adoptării moțiunii de cenzură.

Marii absenți de la ședință sunt liderii PSD-ALDE, Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu, care nu conduc ședința

Sursa foto: gandul


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

facebook, parole stocate, servere interne, scandal Facebook recunoaște! A stocat sute de milioane de parole fără să le cripteze, pe servere interne


will-smith-abstinenta-alcool Motivul pentru care Will Smith nu a băut alcool timp de zece ani


catalin scarlatescu, relatie, chef, sarut, cantareata, maria andria, Cătălin Scărlătescu, surprins sărutându-se cu o cântăreață! Cine este blonda care l-a prins în mreje pe chef


horoscop 23 martie 2019, horoscop sambata, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 23 martie 2019. Vărsătorii vor să-și întemeieze o familie, iar Peștii nu trebuie să creadă tot ce aud