Mondo News

Moțiunea de cenzură a picat înainte să înceapă votul din plenul reunit al Camerei Deputaților și Senatului

Joi, 20 Decembrie 2018 10:55
Scris de: Vlad Economu
Moțiunea de cenzură a picat înainte să înceapă votul din plenul reunit al Camerei Deputaților și Senatului

Plenul reunit al Camerei Deputaților și Senatului a început, joi, ședința dedicată moțiunii de cenzură prin care PNL, USR și PMP cer demiterea Guvernului Viorica Dăncilă, scrie stiripesurse.ro.

În plenul Parlamentului participă prim-ministrul împreună cu întregul cabinet de miniștri. Pentru ca moțiunea de cenzură să fie adoptată și Guvernul să fie demis, este nevoie de votul a 233 de parlamentari.

Moțiunea de cenzură a fost semnată de 163 de parlamentari PNL, USR și PMP, astfel încât opoziția are nevoie să mai atragă la vot încă 70 de parlamentari.

UDMR participă la ședință dar nu va vota. Grupul minorităților nu a anunțat cum vor vota dar surse parlamentare spun că mai degrabă votul este pentru susținerea Guvernului.

La deschiderea ședinței și-au înregistrat prezența aproximativ 250 de parlamentari.  Dintre aceștia, aproape 30 sunt de la PSD-ALDE și nu vor vota, astfel că opoziția nu are de unde să obțină voturile necesare adoptării moțiunii de cenzură.

Marii absenți de la ședință sunt liderii PSD-ALDE, Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu, care nu conduc ședința

Sursa foto: gandul


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 19 iulie 2019, horoscop vineri, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 19 iulie 2019. Berbecii sunt apreciați de prieteni, iar Vărsătorii sunt creativi


leo de la strehaia, mascati, retinere, inselaciune, flagrant, Leo de la Strehaia, săltat de mascaţi!


salarii, fcsb, jucatori, salarii jucatori fcsb, dennis man Lista completă a salariilor de la FCSB. Cine este cel mai bine plătit jucător din lot


bataie, barcelona, barceloneta, turisti, scandal, video Spania. Bătaie ca în șapte păcate între zece turiști pe o plajă din Barcelona! Video