Mondo News

Modul ciudat prin care un cunoscut doctor și-a ucis iubita în timpul unei partide de sex oral

, 15 Aprilie 2018 13:44
Scris de: Vlad Economu
Modul ciudat prin care un cunoscut doctor și-a ucis iubita în timpul unei partide de sex oral

Iubita unui doctor din Germania a murit după ce i-a făcut partenerului său sex oral. Doctorul Andreas Niederbichler a fost arestat după ce și-a pus cocaină pe penis. Apoi și-a pus iubita să îi facă sex oral, informează metro.co.uk. Bărbatul este suspectat că a mai dat acest drog și altor trei femei.

Conform poliției, celelalte trei femei nu au pățit nimic. Dar o femeie de 38 de ani și-a pierdut viața. Autoritățile susțin că aceasta a fost de acord să îi facă medicului sex oral. Actul sexual a avut loc pe 20 februarie 2018. La câteva momente, aceasta s-a prăbușit în casa lui.

A fost dusă de urgență la spital, dar și-a pierdut viața la scurt timp după ce a fost internată. Acum doctorul este acuzat că i-a dat cocaină fără că ea să știe. Poliția crede că medicul estetician de 42 de ani care agăța femei pe internet a făcut mai multe victime în Germania.

Andreas Niederbichler era șef la spitalul Ameos din Halberstad. Poliția l-a acuzat de rănire corporală cauzatoare de moarte. „Victimele care au fost audiate au mărturisit că s-au simțit rău după întâlnirile cu medicul. Toate au prezentat simptome ale consumului de narcotice”, se arată în raportul poliției.

Sursă traducere: ciao.ro


Categorie: Homepage, Life, ultima ora

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

model victorias secret, judecata, hotel lux, gandaci Un model Victoria’s Secret dă în judecată un hotel de lux. Este cumplit ce i s-a întâmplat într-o noapte


franta, fata ascunsa, furtuni, satelit, cercetare, taranis Franța: Satelitul Taranis va studia ”faţa ascunsă” a furtunilor!


richard gere, tata, copil, sarcina, alejandra silva Richard Gere va deveni tată la 69 de ani


coca cola, canabis, bautura Coca Cola poartă discuții pentru lansarea unor băuturi care să conțină canabis