Mondo News

Modul brutal în care a fost ”executat” de cartelul Sinaloa polițistul care l-a arestat pe fiul lui El Chapo! Video

Vineri, 08 Noiembrie 2019 12:09
Scris de: Vlad Economu
Modul brutal în care a fost ”executat” de cartelul Sinaloa polițistul care l-a arestat pe fiul lui El Chapo! Video

Ofițerul mexican de poliție implicat în arestarea fiului lui “El Chapo” Guzman, Ovidio (foto), a fost asasinat într-o parcare din Culiacan, în provincia Sinaloa, informează Daily Mail.

Execuția a avut loc în dimineața zilei de miercuri și a fost suprinsă de o cameră de supraveghere. Atacatorii au tras 155 de gloanțe în mașina condusă de ofițerul de poliție, iar totul s-a întâmplat în mai puțin de 30 de secunde.

Bărbatul ucis era un ofițer de rang înalt din poliția statului Sinaloa. Mașina acestuia a fost urmărită de mașina atacatorilor într-o parcare a unui centru comercial din capitala statului Sinaloa. Doi bărbați cu arme semi-automate au venit lângă mașina polițistului și au deschis focul.

Citește și: MESAJUL TRANSMIS DE EL CHAPO DIN ÎNCHISOARE, DUPĂ CE A AFLAT CĂ FIUL SĂU A FOST ARESTAT ȘI APOI ELIBERAT DE POLIȚISTI DE FRICĂ!

Polițistul ucis a fost implicat în arestarea lui Ovidio Guzman Lopez, fiul lui “El Chapo” Guzman – liderul cartelului Sinaloa, în data de 17 octombrie.

Forțele armate mexicane l-au reținut pe Ovidio în octombrie, însă forțele cartelului au început să deruleze atacuri în Culiacan. Soldații i-au ordonat lui Ovidio Guzman să își sune fratele, Ivan Guzman Salazar, și să îi ceară să oprească atacurile. Ivan Salaraz a refuzat și soldații au fost nevoiți să îl elibereze pe Ovidio Guzman, pentru a opri atacurile. 13 persoane au fost ucise în timpul operațiunii eșuate.

Sursa foto: BBC


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

bilel omrani, atacant, cfr cluj, refuz, naturalizare, nationala romaniei, algeria Planul lui Mirel Rădoi, dat peste cap! Un fotbalist străin refuză să joace pentru naționala României


antena 1, show, insula iubirii, emisiune concurs, love island Antena 1 pregătește un nou super show! Noua emisiune care vă va ține cu sufletul la gură


dan puric, gigi becali, admiratie, puscarie, acte caritate Dan Puric este fascinat de Gigi Becali: ”Este un om admirabil!”


rusia, moscova, batmobil, replica, video Rusia. Poliția din Moscova a ridicat din centrul orașului un Batmobil! Video