Mondo News

Misha a apelat la o schimbare radicală de look. Soția lui Connect-R arată superb! Foto în articol

Miercuri, 04 Aprilie 2018 17:25
Scris de: Vlad Economu
Misha a apelat la o schimbare radicală de look. Soția lui Connect-R arată superb! Foto în articol

Misha a apelat la o schimbare radicală de look și arată superb! Cântăreața, soția lui Connect-R, a decis să renunțe la pletele blonde, la început de primăvară. Solista s-a tuns periuță.

Cântăreața este adepta schimbărilor de look și a ales o nouă tunsoare. Misha a decis să nu mai poarte părul lung și a trecut recent pe la salonul de coafură. Soția lui Connect-R a mărturisit că își dorea de mai mult timp să se tundă. Acum seamănă izbitor cu Amber Rose, manechin celebru din America.

misha-1

„Încă nu am terminat. Nici nu mai aveam nimic de pierdut, era destul de scurt. Îmi doream de foarte mult timp schimbarea asta, dar nu aveam curaj. Am zis să o fac de tot! Să ştii că îmi place. Eram şocată că aveam maşina în cap, dar chiar îmi place. Mama încă nu ştie! Ştie soţul meu. El chiar îşi doreşte de foarte mult timp schimbarea asta”, a declarat Misha la Antena Stars.

Sursă foto: facebook


Categorie: Homepage, Life, ultima ora

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

model victorias secret, judecata, hotel lux, gandaci Un model Victoria’s Secret dă în judecată un hotel de lux. Este cumplit ce i s-a întâmplat într-o noapte


franta, fata ascunsa, furtuni, satelit, cercetare, taranis Franța: Satelitul Taranis va studia ”faţa ascunsă” a furtunilor!


richard gere, tata, copil, sarcina, alejandra silva Richard Gere va deveni tată la 69 de ani


coca cola, canabis, bautura Coca Cola poartă discuții pentru lansarea unor băuturi care să conțină canabis