Mondo News

Mirel Rădoi este distrus! Fratele său s-a sinucis! Foto în articol

Vineri, 29 Martie 2019 12:51
Scris de: Vlad Economu
Mirel Rădoi este distrus! Fratele său s-a sinucis! Foto în articol

Fratele fostului fotbalist şi actual selecţioner al echipei naţionale de tineret, Mirel Rădoi a murit vineri după ce a căzut de la etajul patru. Acesta a încercat să se sinucidă, informează Antena 3.

Update: Fratele selecţionerului României U21 Mirel Rădoi, Mihai (36 de ani), a decedat vineri. Acesta se afla în stare gravă după ce în luna februarie a căzut de la etajul 4 al blocului din Drobeta Turnu Severin în care locuia. Surse locale au declarat la momentul respectiv că bărbatul s-ar fi aruncat de la etaj. După revenirea din cantonamentul din Spania, Mirel Rădoi a mers la Timişoara unde a stat alături de fratele său, scrie prosport.ro.

frate-radoi

La o lună de la incident, Mihai Rădoi a fost adus la Casa Austria, secţie care aparţine de Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă “Pius Brînzeu” Timişoara, unde a fost conectat la aparate. De la monentul internării fratelui său, Mirel Rădoi a solicitat celor de la Casa Austria să nu dea declaraţii presei despre starea lui Mihai, mai scrie Prosport.

Directorul Spitalului Judeţean Timişoara, medicul Marius Craina, a declarat, vineri, corespondentului Mediafax, că fratele fotbalistului Mirel Rădoi a murit în cursul dimineţii, în urma unui stop cardiac: „Din păcate, a decedat în cursul acestei dimineţi, în urma unui stop cardiac prin insuficienţă multiplă de organ”, a afirmat medicul Marius Craina.

Din informaţiile ProSport, Mihai Rădoi a avut, la un moment dat, şi o infecţie în corp. Însă medicii au reuşit să elimine bacteria. Personalul medical era chiar optimist cu privire la starea lui Mihai Rădoi, având convingerea că acesta ar putea duce o viaţă normală în scurt timp.

Știre inițială

Medicii l-au operat de urgenţă şi a fost ţinut sub observaţie o perioadă, într-un spital din Timișoara, însă din păcate, la scurt timp, a decedat. Bărbatul de 36 de ani era în plin proces de divorț. Acesta locuia în orașul Drobeta Turnu Severin.

Sursa foto: sport


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

miopie, vedere, oameni, ochelari, aristotel, evul mediu, stiinta, Cum se descurcau oamenii cu probleme de vedere înaintea inventării ochelarilor?


horoscop 22 aprilie 2019, horoscop luni, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 22 aprilie 2019. Vărsătorii au mici conflicte cu șefii, iar Gemenii au multe de făcut


submarin atomic, belgorod, vladimir putin, rusia, lansare, Submarinul sinistru al lui Vladimir Putin. Ar putea șterge un oraș întreg de pe fața pământului! Video


robert de niro, donald trump, atac dur, gangster aspirant, ratat, video, The Late Show With Stephen Colbert Robert de Niro îl atacă, din nou, pe Donald Trump: E un adevărat ratat, un gangster aspirant! Video