Mondo News

Mircea Badea continuă războiul cu Roxana Vancea: De obicei nu vorbea cu gura plină

Luni, 15 Ianuarie 2018 12:10
Scris de: Vlad Economu
Mircea Badea continuă războiul cu Roxana Vancea: De obicei nu vorbea cu gura plină

La emisiunea ”În gura presei”, Mircea Badea a arătat imagini cu Roxana Vancea şi întreba retoric cine este aceasta. În replică, Roxana Vancea l-a ironizat pe Mircea Badea, despre care spune că l-a angajat pe post de om de PR. Realizatorul tv nu s-a putut abţine şi a avut şi o reacţie pe Facebook, la adresa brunetei.

Mircea Badea a publicat un videoclip în care Mihai Bendeac o „loveşte” pe Roxana Vancea şi a menţionat că: „Eu l-am angajat pe Bendeac. Totodată, prezentatorul TV a continuat să comenteze despre Roxana Vancea, atunci când fanii lui îl întrebau despre scandalul dintre ei.

“Postarea a pentru una care se baseste in drum (…) De obicei nu vorbea cu gura plină”, a afirmat Mircea Badea, despre Roxana Vancea.

Sursa foto: antena 3


Categorie: Homepage, Life, ultima ora

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

model victorias secret, judecata, hotel lux, gandaci Un model Victoria’s Secret dă în judecată un hotel de lux. Este cumplit ce i s-a întâmplat într-o noapte


franta, fata ascunsa, furtuni, satelit, cercetare, taranis Franța: Satelitul Taranis va studia ”faţa ascunsă” a furtunilor!


richard gere, tata, copil, sarcina, alejandra silva Richard Gere va deveni tată la 69 de ani


coca cola, canabis, bautura Coca Cola poartă discuții pentru lansarea unor băuturi care să conțină canabis