Mondo News

Mircea Badea continuă războiul cu Roxana Vancea: De obicei nu vorbea cu gura plină

Luni, 15 Ianuarie 2018 12:10
Scris de: Vlad Economu
Mircea Badea continuă războiul cu Roxana Vancea: De obicei nu vorbea cu gura plină

La emisiunea ”În gura presei”, Mircea Badea a arătat imagini cu Roxana Vancea şi întreba retoric cine este aceasta. În replică, Roxana Vancea l-a ironizat pe Mircea Badea, despre care spune că l-a angajat pe post de om de PR. Realizatorul tv nu s-a putut abţine şi a avut şi o reacţie pe Facebook, la adresa brunetei.

Mircea Badea a publicat un videoclip în care Mihai Bendeac o „loveşte” pe Roxana Vancea şi a menţionat că: „Eu l-am angajat pe Bendeac. Totodată, prezentatorul TV a continuat să comenteze despre Roxana Vancea, atunci când fanii lui îl întrebau despre scandalul dintre ei.

“Postarea a pentru una care se baseste in drum (…) De obicei nu vorbea cu gura plină”, a afirmat Mircea Badea, despre Roxana Vancea.

Sursa foto: antena 3


Categorie: Homepage, Life, ultima ora

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

nostradamus, profetii, cutremure, razboi mondial, anul 2018 Profețiile teribile făcute de Nostradamus pentru anul 2018


smiley, joc dublu, gina pistol, ana baniciu, relatie, fundulet, fost iepuras playboy Smiley a jucat la dublu! Artistul a pendulat între Gina Pistol și celebra “Funduleț”


cristina neagu, salariu urias, csm bucuresti, bani publici, 265.000 euro, gabriela firea, Cristina Neagu are un salariu uriaș! Vedeta de la CSM câștigă mai bine decât vedetele FCSB


horoscop 21 februarie 2018, horoscop miercuri, horoscop zilnic, horoscop azi Horoscop 21 februarie 2018. Forfotă la serviciu, surprize, cheltuieli și ceva probleme de sănătate