Mondo News

Minivacanţă 1 Decembrie. Staţiunile de la munte sunt aproape pline

Miercuri, 28 Noiembrie 2018 10:37
Scris de: Vlad Economu
Minivacanţă 1 Decembrie. Staţiunile de la munte sunt aproape pline

Hotelierii de pe Valea Prahovei şi Poiana Braşov au vândut aproape toate locurile de cazare pentru minivacanţa de 1 Decembrie. Preţurile au pornit de la 230 de lei pentru o cameră single şi au depăşit 700 de lei pentru o persoană într-o cameră dublă la 5 stele.

Hotelierii din Poiana Braşov mai au foarte puţine locuri pentru perioada 30 noiembrie – 2 decembrie, deşi au avut ofertele standard pentru această perioadă şi nu au mizat pe oferte speciale.

Astfel, la un hotel de trei stele, gradul de ocupare pentru minivacanţa de Ziua Naţională este de 100%. Aici camera single costă 230 de lei pe noapte, camera dublă 260 de lei, tariful incluzând mic dejun, acces gratuit la spa şi parcare gratuită. Tarifele pot fi negociate, astfel încât toată lumea să fie mulţumită.

La un hotel de 4 stele, un pachet de 3 nopţi s-a vândut cu 880 de lei, în cameră dublă, cu mic dejun inclus. „De aproximativ o lună nu mai avem niciun loc liber pentru perioada aceasta. Pachetul include şi o cină festivă, dar şi un program cu muzică românească”, a explicat reprezentantul hotelului.

La un alt hotel de 4 stele din Poiana Braşov, pentru perioada 30 noiembrie – 2 decembrie mai este doar o cameră single disponibilă. „Pentru această perioadă nu am avut oferte speciale, au fost cele standard. Tariful pentru o cameră standard este de 139 de euro pe noapte. Pentru cameră single este 129 euro pe noapte. Cu mic dejun inclus. Clienţii vor beneficia de acces gratuit la spa, iar parcarea este gratuită”, a explicat reprezentantul unui alt hotel.

Preţurile cresc în cazul unui hotel de 5 stele, unde camera single porneşte de la 100 de euro, iar cea dublă, de la 150 de euro. Un apartament se închiriază cu preţuri pornind de la 240 de euro.

„Gradul de ocupare pentru perioada aceasta este de aproximativ 90%”, a explicat reprezentanţii hotelului de cinci stele.

La fel se întâmplă şi în alte staţiuni, de pe Valea Prahovei. În Predeal, de exemplu, la un hotel de patru stele, tariful pentru pachetul de 1 Decembrie, care include 3 nopţi de cazare este de 499 de lei de persoană. În pachet este inclusă şi o cină festivă de 1 Decembrie. Şi aici, camerele au fost rezervate cu mai multe luni în urmă, iar în prezent nu mai este nicio cameră disponibilă.

Un alt hotel din Predeal a vândut sejururi pentru 1 Decembrie începând de la 530 de lei de persoană pe noapte, iar un sejur în apartament standard costă 630 de lei de persoană pe noapte. Clienţii se bucură de mic dejun, acces la spa, cină festivă de 1 Decembrie cu un program special de muzică tradiţională. Gradul de ocupare este de 100%.

Cei care doresc să-şi petreaca zilele libere la pensiuni în zona Bran-Moieciu trebuie să ştie că preţurile pornesc de la 80 de lei pe noapte, fără mici dejun. Cu mic dejun, ofertele pornesc de la 250 de lei pe noapte.

Sursa foto: realitatea


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

nicu maharu a murit, deces, cancer, a murit nicu maharu, interlop, deces nici maharu Nicu Maharu a murit! Cunoscutul interlop a fost răpus de o moarte nemiloasă


andreea balan, operatie, hematoame, probleme medicale Andreea Bălan, operată de urgență la câteva zile după naștere. Artista s-a trezit într-o baltă de sânge


horoscop 21 martie 2019, horoscop joi, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 21 martie 2019. Fecioarele se implică într-un proiect, iar Berbecii primesc vești bune


diana, nume, case pariuri, ducesa sussex, printul harry, Care este cel mai vehiculat nume la casele de pariuri pentru viitorul copil al ducesei Meghan Markle