Mondo News

Un fost internațional român a luat o decizie surprinzătoare după divorțul devastator! S-a retras pe Muntele Athos

Joi, 09 August 2018 14:23
Scris de: Vlad Economu
Un fost internațional român a luat o decizie surprinzătoare după divorțul devastator! S-a retras pe Muntele Athos

După ce soția l-a părăsit pentru ”Regele imobiliarelor” iar divorțul l-ar fi făcut K.O. în plan financiar, Mihăiță Pleșan a fost devastat, scrie, în exclusivitate, cancan.ro.

Prietenii fostului fotbalist sunt îngrijorați de starea lui actuală. Fostul jucător al naționalei s-ar fi refugiat în post și rugăciune pe Muntele Athos. Norii negri par să nu dispară din viața sportivului care a evoluat, de-a lungul carierei, la echipe grele din campionatul României. De când soția l-a părăsit, Mihăiță Pleșan ar trăi un adevărat coșmar.

După ce a pierdut aproape toate economiile de o viață în urma divorțului, fosta soție i-a dat, recent „lovitura de grație”, atunci când și-a afișat relația cu Eduard Uzunov, supranumit ”Regele imobiliarelor”.

După ce a fost părăsit, Mihăiță Pleșan s-ar fi schimbat radical. Din spusele apropiaților săi, a trăit o adevărată decepție, iar problemele de care a avut parte și-au pus foarte serios amprenta asupra lui. ”Mihăiță e devastat după divorț, s-a schimbat radical. Acum, aproape că e de nerecunoscut. A suferit o depresie, dacă pot să zic așa”, ne-a mărturisit un apropiat al sportivului.

Citește și: CÂT A PLĂTIT MANELISTUL DANI MOCANU CA SĂ AIBĂ MASCAȚII JANDARMERIEI ÎN CLIPUL SĂU

Mai mult decât atât, fostul mijlocaș a luat de curând o decizie de-a dreptul surprinzătoare și a ales calea Bisericii pentru a scăpa de probleme. În urmă cu puțin timp, Mihăiță Pleșan s-ar fi refugiat pe Muntele Athos, acolo unde se pare că a încercat să-și găsească liniștea sufletească prin post și rugăciune.

”A plecat în Grecia, la Muntele Athos. Ne-a spus că nu mai face față presiunii și travesează o perioadă de-a dreptul sumbră. A mers acolo ca să se liniștească. Crede că în felul acesta o să-și găsească liniștea interioară”, a dezvăluit prietenul lui Pleșan pentru cancan.ro.


Categorie: Homepage, Life, ultima ora

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 18 octombrie 2018, horoscop joi, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 18 octombrie 2018. Gemenii primesc vești alarmante din străinătate, iar Balanțele se gândesc la o petrecere


italia, fotbalist roman, cremonese, vasile mogos, altercatie, Italia. Un fotbalist român riscă să ajungă la închisoare


Nemesio Oseguera Cervantes, Jalisco Noua Generaţie, recompensa, sua, zece milioane dolari SUA oferă o recompensă de 10 milioane de dolari pentru orice informație legată de El Mencho


horoscop 17 octombrie 2018, horoscop miercuri, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 17 octombrie 2018.Vărsătorii sunt expuși social, iar Balanțele își reevaluează relațiile