Mondo News

Mihai Tudose îi dă o lovitură cu manta și primarului general Gabriela Firea

Joi, 30 Noiembrie 2017 17:11
Scris de: Vlad Economu
Mihai Tudose îi dă o lovitură cu manta și primarului general Gabriela Firea

Prim-ministrul Mihai Tudose i-a aplicat o lovitură, cu manta, primarului Capitalei Gabriela Firea. Premierul a spus, joi, că nu este “cea mai inspirată decizie” organizarea unui târg de Crăciun în Piața Victoriei. Adică exact invers față de ceea ce a declarat edilul general.

“Nu cred că este cea mai inspirată decizie un târg în mijloc. În primul rând, spuneți-mi dvs. cum ajunge omul acolo, că nu prea sunt treceri de pietoni”, le-a spus Tudose jurnaliștilor, joi după-amiază, la ieșirea din sediul Guvernului.

“Cred că își va da seama că nu e cea mai bună măsură”, a adăugat acesta, referindu-se la Firea.

Sursa foto: secunda tv


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 22 februarie 2018, horoscop zilnic, horoscop joi, horoscop azi Horoscop 22 februarie 2018. Ar fi bine să fii echilibrat și să vorbești scurt și la obiect


nostradamus, profetii, cutremure, razboi mondial, anul 2018 Profețiile teribile făcute de Nostradamus pentru anul 2018


smiley, joc dublu, gina pistol, ana baniciu, relatie, fundulet, fost iepuras playboy Smiley a jucat la dublu! Artistul a pendulat între Gina Pistol și celebra “Funduleț”


cristina neagu, salariu urias, csm bucuresti, bani publici, 265.000 euro, gabriela firea, Cristina Neagu are un salariu uriaș! Vedeta de la CSM câștigă mai bine decât vedetele FCSB