Mondo News

MIHAI BUSUIOC, protejatul “tehnocrat” al lui DRAGNEA, este noul sef al CURTII de CONTURI

Miercuri, 11 Octombrie 2017 17:10
Scris de: Vlad Economu

Mihai Busuioc, secretarul general al Guvernului, supranumit si „tehnocratul” lui Liviu Dragnea, a fost votat de Parlament, miercuri, presedintele Curtii de Conturi, in locul lui Nicolae Vacaroiu, al carui mandat de noua ani expira pe 15 octombrie.

Au mai fost votati patru consilieri de conturi cu mandate de noua ani. Astfel, Florin Tunaru, tot un apropiat al lui Liviu Dragnea, a fost votat presedinte al Autoritatii de Audit. Mihai Busuioc a primit 275 voturi “pentru” si 95 impotriva.

Totodata, Dan Lucian Vladescu a fost votat in functia de presedinte al Autoritatii de Audit cu voturi 268 ‘pentru’, 102 ‘impotriva’.

Pentru pozitia de vicepresedinte al Curtii de Conturi a fost validat Nicu Marcu cu 270 voturi ‘pentru’ si 100 ‘impotriva’, pentru un rest de mandat, iar pe aceeasi pozitie in cadrul Autoritatii de Audit, Florin Tunaru, 267 voturi ‘pentru’ si 103 ‘impotriva’.

Plenul Parlamentului l-a mai validat in functia de consilier de conturi pe Aurel Dumitru – 267 voturi ‘pentru’ si 103 ‘impotriva’.

Sursa foto: bursa


Articole Recomandate

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Economie

Sport

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

george alin anastasescu, patron colectiv, disparitie, marea britanie Unul dintre patronii clubului COLECTIV a DISPARUT! Unde s-ar fi ASCUNS acesta


horoscop, noiembrie 2017, horoscop noiembrie 2017, horoscop bani noiembrie, horoscop dragoste noiembrie, horoscop sanatate noiembrie, horoscop cariera noiembrie HOROSCOP NOIEMBRIE 2017. Previziuni astrale complete! Nu dati crezare ZVONURILOR


HOROSCOP ZILNIC, HOROSCOPUL ZILNIC, HOROSCOPUL DE AZI, HOROSCOPUL ZILNIC DE AZI luni 23 octombrie 2017 HOROSCOP LUNI 23 OCTOMBRIE 2017. Atentie la CALATORII si ajutoare “prietenesti”


siena vuscan, fetita romanca, china, limba chineza, sonia vuscan Siena Vuscan, romanca de numai 7 ani care i-a dat pe spate pe chinezi! VIDEO