Mondo News

MIHAI BUSUIOC, protejatul “tehnocrat” al lui DRAGNEA, este noul sef al CURTII de CONTURI

Miercuri, 11 Octombrie 2017 17:10
Scris de: Vlad Economu
MIHAI BUSUIOC, protejatul “tehnocrat” al lui DRAGNEA, este noul sef al CURTII de CONTURI

Mihai Busuioc, secretarul general al Guvernului, supranumit si „tehnocratul” lui Liviu Dragnea, a fost votat de Parlament, miercuri, presedintele Curtii de Conturi, in locul lui Nicolae Vacaroiu, al carui mandat de noua ani expira pe 15 octombrie.

Au mai fost votati patru consilieri de conturi cu mandate de noua ani. Astfel, Florin Tunaru, tot un apropiat al lui Liviu Dragnea, a fost votat presedinte al Autoritatii de Audit. Mihai Busuioc a primit 275 voturi “pentru” si 95 impotriva.

Totodata, Dan Lucian Vladescu a fost votat in functia de presedinte al Autoritatii de Audit cu voturi 268 ‘pentru’, 102 ‘impotriva’.

Pentru pozitia de vicepresedinte al Curtii de Conturi a fost validat Nicu Marcu cu 270 voturi ‘pentru’ si 100 ‘impotriva’, pentru un rest de mandat, iar pe aceeasi pozitie in cadrul Autoritatii de Audit, Florin Tunaru, 267 voturi ‘pentru’ si 103 ‘impotriva’.

Plenul Parlamentului l-a mai validat in functia de consilier de conturi pe Aurel Dumitru – 267 voturi ‘pentru’ si 103 ‘impotriva’.

Sursa foto: bursa


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

model victorias secret, judecata, hotel lux, gandaci Un model Victoria’s Secret dă în judecată un hotel de lux. Este cumplit ce i s-a întâmplat într-o noapte


franta, fata ascunsa, furtuni, satelit, cercetare, taranis Franța: Satelitul Taranis va studia ”faţa ascunsă” a furtunilor!


richard gere, tata, copil, sarcina, alejandra silva Richard Gere va deveni tată la 69 de ani


coca cola, canabis, bautura Coca Cola poartă discuții pentru lansarea unor băuturi care să conțină canabis